Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Με τέτοια κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να είναι εν αναμονή κυβέρνηση

Λοβέρδος: Με τέτοια κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να είναι εν αναμονή κυβέρνηση
Δικαιώθηκα που έφυγα από το ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος
Την θέση πως με τέτοια κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να είναι εν αναμονή κυβέρνηση διατύπωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος υποστήριξε πως δικαιώθηκε που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ.
«Ήταν η πρόβλεψή μου, όταν ήμουν υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που έλεγα ότι θα πιάσουμε υπερδιπλάσιο ποσοστό και αν δεν το πιάσουμε θα φύγω, γιατί έβλεπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει.
Όχι όμως με την κατάρρευση να φτάσει στο 20% που έφτασε στις πρώτες εκλογές και στο 17,8% στις δεύτερες του Ιουνίου.
Όχι, αυτό δεν μπορούσα να το προβλέψω.
Ούτε φυσικά την περίπτωση Κασσελάκη μπορούσα να έχω δει.
Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο.
Αυτό που εγώ υπολόγιζα, έγινε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και αυτό αποτελούσε την πολύ μεγάλη δυνατότητα για το κόμμα στο οποίο ανήκα, το ΠΑΣΟΚ, που στις εκλογές του 2023 δεν το πέτυχε και που θα επιδιώξει φαντάζομαι να το πετύχει με κάποιο τρόπο το 2024 στις ευρωεκλογές» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Λοβέρδος.
«Φαίνεται να μην το κερδίζει αυτό το παιχνίδι το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή, γιατί η δημοσκόπηση του κ. Παπαργύρη είναι 11,9% και ο ΣΥΡΙΖΑ 1% παραπάνω.
Με τέτοια κατάρρευση και τέτοια κατάντια, τώρα το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να είναι κυβέρνηση σε αναμονή» υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος, αναφέροντας πως κανένα κόμμα πέραν της ΝΔ, δεν έχει κυβερνητική προοπτική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης