Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θέλω διάσπαση - Ο Κασσελάκης είναι πρόεδρος, πρέπει να αναγνωριστεί

Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θέλω διάσπαση - Ο Κασσελάκης είναι πρόεδρος, πρέπει να αναγνωριστεί
Δεν γνωρίζω τίποτα για το σκοτεινό Διαδίκτυο που λένε Φίλης και Σκουρλέτης είπε ο κ.Μπάρκας
Σχετικά Άρθρα
Δεν θέλω διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο βουλευτής του κόμματος Κ. Μπάρκας, ο οποίος υποστήριξε πως ο κ.Κασσελάκης είναι ο πρόεδρος, ότι τον ψήφισαν 150.000 και ότι αυτό πρέπει να αναγνωριστεί.
«Εδώ και τέσσερις μήνες βρισκόμαστε σε μία παρατεταμένη κρίση με την έννοια ότι η κρίση προέκυψε με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.
Στη συνέχεια είχαμε την έξοδο του Αλέξη Τσίπρα και μετά είχαμε την εκλογή νέου προέδρου όπου εκεί αναπτύχθηκαν συγκρούσεις, οι οποίες δυστυχώς συνεχίζονται» ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Μπάρκας.

Για δημοσκόπηση

Κληθείς να σχολιάσει τη δημοσκόπηση της GPO που δείχνει σημαντική πτώση κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες της δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Μπάρκας είπε ότι «η δημοσκόπηση αποτύπωσε την εικόνα όλων αυτών των στιγμών που προείπα».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ παρόλο που έχει τα προβλήματα του παραμένει αξιωματική αντιπολίτευση τουλάχιστον δημοσκοπικά» υπογράμμισε ο κ.Μπάρκας, προσθέτοντας πως «δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε τη δημοσκόπηση για να στείλουμε κάποιο μήνυμα, το μόνο που εγώ θέλω να πω είναι να σταματήσει αυτό που συμβαίνει τώρα, πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι η κοινωνία έχει ανάγκη τον ΣΥΡΙΖΑ».

Να προχωρήσουμε ενωτικά

«Να σταματήσουμε να αυτοκαταστρεφόμαστε, η δική μου προτροπή είναι να προχωρήσουμε ενωτικά για να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του κόσμου.
Η πλειονότητα όσων ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι δεν πρέπει να προκύψουν διαγραφές, εγώ λέω ότι θα πρέπει να υπάρξει κατάπαυση για να λυθούν όλα αυτά.
Θεωρώ ότι μπορεί να γίνει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να πάει σε συνέδριο, επομένως θα κουβεντιάσουμε σοβαρά.
Τότε μπορούμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Δε θέλω διάσπαση και δε το επιδιώκω, μπορούμε να βρούμε κοινό βηματισμό» είπε ο κ.Μπάρκας, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει σκοτεινό διαδίκτυο στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Δε γνωρίζω κάτι τέτοιο, δεν ξέρω τι λέει ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Φίλης» υποστήριξε ο κ.Μπάρκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης