Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη η Σακελλαροπούλου για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 26ης και της 28ης Οκτωβρίου

Στη Θεσσαλονίκη η Σακελλαροπούλου για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 26ης και της 28ης Οκτωβρίου
Το πρόγραμμα της Κ. Σακελλαροπούλου
Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό τού Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και των επετείων της απελευθέρωσης της πόλης και της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Έτσι, αύριο, Πέμπτη 26/10 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στις 08:00 στην έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο και στις 11:00 στην Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, ενώ το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης .
Στις 18:30 θα παρακολουθήσει την τελετή εορτασμού του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, της 111ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης και του έπους του '40 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Την Παρασκευή 27/10, η κα Σακελλαροπούλου στις 11:00 θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας Νέων Αξιωματικών στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και στις 12:40 θα επισκεφθεί τη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης-Casa Bianca, όπου θα ξεναγηθεί στην έκθεση «Γιάννης Γαΐτης - Αναδρομική έκθεση:100 χρόνια από την γέννησή του».
Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, η κα Σακελλαροπούλου θα καταθέσει στις 10:30 στεφάνι στο Ηρώο του Γ΄Σώματος Στρατού και εν συνεχεία θα παρακολουθήσει την στρατιωτική παρέλαση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης