Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βασιλειάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να διαλυθεί – Δεν είναι... πατερούλης ο Τσίπρας

Βασιλειάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να διαλυθεί – Δεν είναι... πατερούλης ο Τσίπρας
Ο Κασσελάκης είναι ικανός να εκφράσει την Αριστερά, εάν του το επιτρέψουν είπε ο κ.Βασιλειάδης
Σχετικά Άρθρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να διαλυθεί, στο τέλος θα τον βρούμε τον δρόμο μας υποστήριξε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βασιλειάδης, ο οποίος κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να σοβαρευτούν.
Ερωτηθείς για τους ποιους αφορά αυτή η αιχμή, ο κ. Βασιλειάδης είπε «οποιοσδήποτε θεωρεί ότι το βήμα κριτικής για μία κομματική διαδικασία είναι η τηλεόραση ή τα ραδιόφωνα και όχι η συνεδρίαση ενός οργάνου».
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ. Βασιλειάδης έκανε λόγο για εσωτερική δυστροπία και δυσκολία να αναγνωριστεί μία νέα κατάσταση.
«Έχουμε μία δημοκρατικά ειλημμένη απόφαση είτε μας αρέσει, είτε όχι.
Σε οποιοδήποτε κόμμα του κόσμου υπήρχε τέτοια επίθεση σε νεοεκλεγέντα πρόεδρο και σε οποιονδήποτε πρόεδρο, προφανώς θα κινούνταν οι εσωκομματικές διαδικασίες» ανέφερε ο κ.Βασιλειάδης, ο οποίος ζήτησε επιπλέον να υπάρξει σεβασμός στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

Δεν είναι πατερούλης ο Τσίπρας

«Ο Τσίπρας δεν είναι πατερούλης για να κάνει παρέμβαση» είπε ο κ.Βασιλειάδης, υποστηρίζοντας πως πρέπει «να αποδείξουμε ότι μπορούμε χωρίς τον Αλέξη».
Χαρακτήρισε ανοησίες και προσβολές τα περί παράκεντρων στο κόμμα και χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ικανό να εκφράσει τον χώρο της Αριστεράς, εάν του το επιτρέψουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης