Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης για θάνατο Γραμματικάκη: Γεφύρωνε την επιστήμη και την πολιτική με πυξίδα το όραμά του για μια καλύτερη κοινωνία

Μητσοτάκης για θάνατο Γραμματικάκη: Γεφύρωνε την επιστήμη και την πολιτική με πυξίδα το όραμά του για μια καλύτερη κοινωνία
Η ανάρτηση  του Κ. Μητσοτάκη για τον Γ. Γραμματικάκη
Σχετικά Άρθρα
«Η απώλεια του Γιώργου Γραμματικάκη αφήνει ένα τεράστιο κενό στην ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά και στις καρδιές των φίλων του και όσων είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν. Η σκέψη μου είναι με την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»,αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, σε συλλυπητήριο μήνυμά του.
Όπως σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης, «ο καθηγητής δεν ήταν, απλώς, ένας λαμπρός αστροφυσικός και ένας άξιος Κρητικός. Υπήρξε και δημιουργικός ξεναγός για όποιον γοήτευε η μαγεία του σύμπαντος, εκλαϊκεύοντας τα μυστήριά του.
Ήταν, όμως, και ένας ενεργός πολίτης που εκπροσωπούσε με αξιοπρέπεια τη χώρα μας στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου. Ενώ, μέχρι το τέλος της διαδρομής του, με όλες τις δημόσιες παρεμβάσεις του, γεφύρωνε την επιστήμη και την πολιτική με πυξίδα το όραμά του για μια καλύτερη κοινωνία».

mits_13.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης