Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραμέρος (ΣΥΡΙΖΑ): Όταν χρειαστεί ο Τσίπρας θα είναι και πάλι παρών

Καραμέρος (ΣΥΡΙΖΑ): Όταν χρειαστεί ο Τσίπρας θα είναι και πάλι παρών
Μεγάλη ευκαιρία για το ΣΥΡΙΖΑ η αυριανή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου είπε ο κ.Καραμέρος
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως όταν χρειαστεί ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι και πάλι παρών διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Καραμέρος, ο οποίος ανέφερε πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ η αυριανή σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου του κόματος.
«Σαφώς και μπορεί να λειτουργήσει ως εγγυητής της ενότητας αλλά αυτή τη στιγμή δε νομίζω ότι χρειάζεται.
Καλό είναι να υπάρξει μία λύση από αυτούς που είναι τώρα σε θεσμικό ρόλο.
Ο Τσίπρας είναι πάντα εδώ και όταν χρειαστεί πάλι θα είναι παρών» ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Καραμέρος, τονίζοντας ότι «ερχόμαστε από ένα δύσκολο 24ωρο αλλά βρισκόμαστε κοντά σε μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώ».

Κρίσιμη σύσκεψη

«Στη σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου μπορεί να υπάρξει μία συνεννόηση, είτε να πάμε σε αυτά που έχουν αποφασιστεί από την προηγούμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δηλαδή την Κεντρική Επιτροπή και τον Φεβρουάριο το συνέδριο, είτε μήπως χρειάζεται να γίνει νωρίτερα μία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας» είπε ο κ.Καραμέρος.
«Υπάρχει μία δυνατότητα να υπάρξει μία ηρεμία να απευθυνόμαστε στα όργανα, να συμμετέχουμε και να συνεδριάζουμε εκεί, να μην υπάρχει αυτή η καταστροφολογία που ανατροφοδοτείται από τις ανακοινώσεις αλλά και από τα ΜΜΕ
Αν φύγω εγώ και άλλοι 2-3 δεν είναι διάσπαση, αν συνεχιστεί αυτό ναι, είναι» υπογράμμισε ο κ.Καραμέρος, τονίζοντας πως όσοι παραπέμφθηκαν, σωστά παραπέμφθηκαν.

Για Τσίπρα

«Υπάρχει χρόνος για συνεννόηση, αρκεί να υπάρξει θέληση.
Δεν θέλω να αναφερθώ στους χαρακτηρισμούς από τα στελέχη και την πικρία που υπάρχει» είπε ο κ.Καραμέρος, ο οποίος ερωτηθείς εάν χρειάζεται να παρέμβει ο Τσίπρας, τόνισε ότι «σαφώς και μπορεί να λειτουργήσει ως εγγυητής της ενότητας αλλά αυτή τη στιγμή, δε νομίζω ότι χρειάζεται να μπει σε αυτή τη διαδικασία καθώς υπάρχει μία τέτοια σύγκρουση».
«Καλό είναι να υπάρξει μία λύση από αυτούς που είναι τώρα σε θεσμικό ρόλο.
Ο Αλέξης είναι πάντα εδώ και όταν χρειαστεί πάλι θα είναι παρών» υπογράμμισε ο κ.Καραμέρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης