Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση για Σύνοδο Καΐρου: Η αδιαφορία του κ. Μητσοτάκη για το εθνικό συμφέρον συνιστά έγκλημα

Ελληνική Λύση για Σύνοδο Καΐρου: Η αδιαφορία του κ. Μητσοτάκη για το εθνικό συμφέρον συνιστά έγκλημα
Το θέμα της προστασίας του ορθόδοξου πληθυσμού του Ισραήλ θέτει στον πρωθυπουργό η Ελληνική Λύση
Οξεία κριτική άσκησε η Ελληνική Λύση για την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο του Καΐρου, που είχε ως αντικείμενο την εξεύρεση ειρηνευτικής λύσης στη Μέση Ανατολή.
Όπως επισημαίνει το κόμμα, ο κ. Μητσοτάκης «λησμόνησε» να θέσει τόσο το θέμα «της πολύνεκρης εγκληματικής επίθεσης στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου», όσο και να «καταδείξει την άμεση σύνδεση της Τουρκίας με την τρομοκρατία της Χαμάς».
Η Ελληνική Λύση μέσω της ανακοίνωσής της καταλήγει στο πολιτικό συμπέρασμα ότι «οι "επιλήσμονες" πολιτικοί σε αυτές τις περιπτώσεις καθίστανται εθνικά επικίνδυνοι».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κόμματος:

«Ο κύριος Μητσοτάκης σε άλλη μία καταστροφική για τα εθνικά μας συμφέροντα διεθνή του παρουσία, αναλώθηκε σε μία ανούσια (ξενόγλωσση) έκθεση ιδεών.
Ο κ. Μητσοτάκης "λησμόνησε" να θέσει το θέμα της πολύνεκρης εγκληματικής επίθεσης στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα.
"Λησμόνησε" επίσης να ξεκαθαρίσει ότι ο ορθόδοξος πληθυσμός του Ισραήλ και ολόκληρης της Μέσης Ανατολής, οφείλει να προστατευτεί πλήρως και οτιδήποτε άλλο συνιστά εχθρική ενέργεια κατά της ίδιας της Ελλάδας.
Τέλος, ο κύριος Μητσοτάκης «λησμόνησε» να καταδείξει την άμεση σύνδεση της Τουρκίας με την τρομοκρατία της Χαμάς αλλά και το σύνολο των τρομοκρατικών οργανώσεων στην περιοχή.
Οι "επιλήσμονες" πολιτικοί σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, καθίστανται εθνικά επικίνδυνοι.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης