Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγέρη (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν αμφισβητούν τον Κασσελάκη, αλλά τη διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση

Αυγέρη (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν αμφισβητούν τον Κασσελάκη, αλλά τη διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιοκτήτες αναφέρει η εκπρόσωπος του κόμματος
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως «αυτό που αμφισβητείται εδώ και 25 ημέρες δεν είναι η ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά η ίδια η διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση» διατύπωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.
Σε δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό Talk Radio η κα.Αυγέρη είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιοκτήτες».
«Ανήκει στον κόσμο του, στη βάση του, και αυτή η βάση - ούτε μήνας δεν έχει περάσει- έχει αποφασίσει να έχει νέα πολιτική ηγεσία.
Όσοι δεν κατάλαβαν γιατί έχουμε νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν κατάλαβαν προφανώς ούτε ποια ήταν η αιτία της ήττας σε μεγάλο βαθμό.
Η υπονόμευση δεν είναι κάτι καινούργιο.
Αυτό που είναι καινούργιο είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται η υπονόμευση.
Η υπονόμευση του κόμματος και της ελπίδας των Ελλήνων να έχουν μια διαφορετική πρόταση αλλαγής δεν θα περάσει» είπε η κα.Αυγέρη.
Ερωτηθείσα σχετικά με τα όσα γράφτηκαν για την αναφορά του Στ. Κασσελάκη ότι έχει αλλάξει από τότε που ήταν 24 ετών, είπε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ουσιαστικά ότι οι άνθρωποι αλλάζουν και το καλό είναι να αλλάζουν προς το καλύτερο».
«Η περίπτωσή του είναι ένα θετικό παράδειγμα αυτής της αλλαγής νομίζω: να είσαι ένας άνθρωπος που στα 19 του έχεις άλλη πληροφόρηση, έχεις μεγαλώσει μακριά από την πατρίδα σου με μονομερή πρόσληψη ειδήσεων για μια χώρα που την παρουσίαζαν ως μια χώρα βολεμένων δημοσίων υπαλλήλων και λοιπά, και να έρχεσαι στα 35 σου και να γίνεσαι καλύτερος, αποδεχόμενος στην ουσία αυτό που έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας από το 2015-2019 -παρ' όλο που και τότε τον υπονόμευαν» είπε η κα.Αυγέρη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης