Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Έχω σκυλοβαρεθεί και εγώ και ο Τάιλερ με την υπερέκθεση - Ας ξεκομπλαριστούν

Κασσελάκης: Έχω σκυλοβαρεθεί και εγώ και ο Τάιλερ με την υπερέκθεση - Ας ξεκομπλαριστούν
Οι δηλώσεις Κασσελάκη έγιναν λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS FM στον απόηχο της δημοσιοποίησης παλιότερης αρθρογραφίας του
Σχετικά Άρθρα
Επίθεση κατά των επικριτών του εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, τους οποίος χαρακτήρισε... κομπλεξικούς. Όπως υποστήριξε δεν υπάρχει διαφορά απόψεων με τους επικριτές καθώς συμφωνούν σε πολλά θέματα.
«Σιχαίνομαι την υπερέκθεση της προσωπικής μου ζωή. Την έχω σκυλοβαρεθεί και εγώ και ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν τι άλλο να κάνουν.
Εάν η άποψή τους είναι επί συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων, θα καταλάβουν πολύ γρήγορα πως συμφωνούμε. Σε τι διαφωνούμε; Στον διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας; Στην αναθεώρηση του στρατεύματος με τον οποίο λειτουργεί σήμερα; Στη δημόσια υγεία; Αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν συμπαθούν το προφίλ μου, το βιωματικό μου προφίλ.
Αυτό δεν είναι πολιτική υπόθεση, είναι κόμπλεξ. Άρα λοιπόν ας ξεκομπλαριστούν».
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις Κασσελάκη έγιναν λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS FM στον απόηχο της δημοσιοποίησης παλιότερης αρθρογραφίας του με θέσεις περισσότερο... φιλελεύθερες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης