Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖιάδα: Πολάκης κατά Φίλη: Η αποδέξου το αποτέλεσμα ή μάζεψέ τα…

ΣΥΡΙΖιάδα: Πολάκης κατά Φίλη: Η αποδέξου το αποτέλεσμα ή μάζεψέ τα…
Σταμάτα να δηλητηριάζεις το ΣΥΡΙΖΑ το μήνυμα του Π. Πολάκη
Σχετικά Άρθρα
Διαστάσεις λαμβάνει ο εμφύλιος στο ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη που τάσσονται υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη να ανταλλάσσουν πυρά με όλους εκείνους που αντιδρούν στην εκλογή του νέου προέδρου.
Μετά την παραπομπή του Στέφανου Τζουμάκα για διαγραφή, την αποχώρηση του Στέλιου Κούλογλου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης επιτέθηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα αριστερό κόμμα, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος κάλεσε τον κ.Φίλη είτε να αποδεχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα είτε να τα μαζέψει…
««ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ!!!
Ή αποδέξου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στο Συριζα-ΠΣ που συμμετείχαν 150.000 άνθρωποι και εξέλεξαν πρόεδρο το Στέφανο Κασσελάκη Ή «Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει» (από τη λειτουργία της Κυριακής του Παραλύτου η ρήση).
Σταμάτα να δηλητηριάζεις, λόγω της στενοχώριας και της πολιτικής σου αγκύλωσης, τον τηλεοπτικό αέρα και το ΣΥΡΙΖΑ με θεωρίες συνωμοσίας για «άγνωστους οικονομικούς παράγοντες που επέβαλλαν νέα ηγεσία στο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο κ.Πολάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης