Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κούλογλου για την αποχώρησή του: Δεν μπορούσα να συμμετέχω σε ένα σίριαλ - Δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση

Κούλογλου για την αποχώρησή του: Δεν μπορούσα να συμμετέχω σε ένα σίριαλ - Δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση
"Για πρώτη φορά στην ιστορία, από τη μεταπολίτευση και μετά, δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση", σύμφωνα με τον Στ. Κούλογλου
Σχετικά Άρθρα
«Δεν μπορούσα πλέον να συμμετέχω, έστω και από τις Βρυξέλλες, σε ένα σίριαλ, γιατί η όλη κατάσταση έχει εξελιχθεί σε σίριαλ του Netflix. Δεν γίνεται σοβαρή αντιπολίτευση. Τα βράδια ο Μητσοτάκης εμφανίζεται και κάνει πολιτική μόνος του και ανενόχλητος και ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει στα πρωινάδικα σε επίπεδο προσωπικού κουτσομπολιού», δήλωσε ο Στ. Κούλογλου εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Κούλογλου μιλώντας στο Open στράφηκε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «κοντεύει να γίνει και δεύτερος πόλεμος στην Ευρώπη. Θα ήθελα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει και διεθνείς πρωτοβουλίες. Πήγε ο κ. Μητσοτάκης στην Αίγυπτο. Ας πήγαινε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Ράφα, ας έπαιρνε διεθνείς πρωτοβουλίες. Αντ’ αυτού βρίσκεται στις ΗΠΑ και μας ενημέρωσε κιόλας ότι παντρεύτηκε. Δηλαδή δεν βλέπω να γίνεται στην πραγματικότητα καμία αντιπολίτευση. Για πρώτη φορά στην ιστορία, από τη μεταπολίτευση και μετά, δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση».
«Οι πολιτικές θέσεις, όσες έχει εκφράσει ο κ. Κασσελάκης, δεν ανταποκρίνονται στις θέσεις, στην παράδοση και στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε.
Ακόμη, ο κ. Κούλογλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 , κληθείς να απαντήσει εάν θα παραδώσει την έδρα όπως ζητά η Κουμουνδούρου, ο κ. Κούλογλου απάντησε ότι «εγώ εκλέχτηκα με άλλο κόμμα. Αυτό το κόμμα το σημερινό, οι θέσεις του προέδρου δεν έχουν σχέση με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ».
Υπογράμμισε δε, ότι οι θέσεις του κ. Κασσελάκη έχουν περισσότερη σχέση με τις θέσεις «της δεξιάς πτέρυγας του δημοκρατικού κόμματος» και μίλησε για «αυταρχικές απόψεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης