Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Δύσκολα θα περάσει η πρόταση Κασσελάκη για διαγραφή Τζουμάκα – Είμαστε στα χειρότερα μας

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Δύσκολα θα περάσει η πρόταση Κασσελάκη για διαγραφή Τζουμάκα – Είμαστε στα χειρότερα μας
Κανείς από τους 5 υποψηφίους για την προεδρία, δεν μπορούσε να διατηρήσει την ενότητα είπε ο κ.Βίτσας
Την εκτίμηση πως δύσκολα θα περάσει η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα διατύπωσε ο Δημήτρης Βίτσας, αναφέροντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα χειρότερα του.
«Δεν μπορώ να είμαι ούτε με ίσες αποστάσεις, ούτε να διαλέγω στρατόπεδα, πρέπει να ακολουθηθεί το καταστατικό, επομένως δεν ξέρουμε αν θα διαγραφεί ακόμη ο κ. Τζουμάκας».
«Ειδικά για τον Τζουμάκα αυτή την απόφαση στην πρώτη συνεδρίαση τη Κεντρικής Επιτροπής πρέπει να την ψηφίσει πάνω από το 70%, δηλαδή 210 άνθρωποι.
Βλέπω ότι δύσκολα θα περάσει η πρόταση Κασσελάκη για διαγραφή Τζουμάκα» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Βίτσας, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα χειρότερα του από τότε που δημιουργήθηκε το κόμμα.
«Είναι ώρα αποφάσεων.
Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, το ένα είναι να φεύγει ο καθένας κατά μόνας, το δεύτερο είναι να υπάρχει μία συνεννόηση και οι βουλευτές να αρχίσουν να φεύγουν ομαδικά.
Ωστόσο διασπάσεις κατά τη διάρκεια συνεδρίου δεν έχουν συμβεί» υπογράμμισε ο κ.Βίτσας, αναφέροντας πως «υπάρχει ένα 45% όσων ψήφισαν στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, περίπου 60-70.000, που δεν θα ακολουθήσουν, θα είναι δύσκολα πράγματα».

Σοβαρά ζητήματα

Σχετικά με το συνέδριο δήλωσε: «Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα της κοινωνίας με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε».
«Ο κ. Σπίρτζης και ο κ. Τεμπονέρας είχαν δίκιο, ότι έπρεπε να γίνει πρώτα το συνέδριο, μετά η εκλογή προέδρου κλπ, για να έχουμε τελειώσει μέχρι τέλος του χρόνου και μετά να ασχοληθούμε με τα σοβαρά θέματα της κοινωνίας.
Εμείς θα το «τραβήξουμε» μέχρι τέλος του Φεβρουαρίου» είπε ο κ.Βίτσας, ο οποίος ερωτηθείς αν ο κ. Κασσελάκης μπορεί να κρατήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο υποστήριξε ότι «κανείς από τους πέντε υποψήφιους δεν μπορούσε να κρατήσει το κόμμα ενωμένο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης