Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Αυγέρη σε Μαρινάκη: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να εγγυηθεί κανέναν εκσυγχρονισμό, μόνο αλλεπάλληλες κρίσεις

Απάντηση Αυγέρη σε Μαρινάκη: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να εγγυηθεί κανέναν εκσυγχρονισμό, μόνο αλλεπάλληλες κρίσεις
Σύμφωνα με την Δ. Αυγέρη, "η παράταξη του κ. Μαρινάκη έχει αναλάβει το ρόλο του επιστάτη χρεοκοπιών, κατασχέσεων και πλειστηριασμών"
Σχετικά Άρθρα
«Ο κ. Μαρινάκης έχει τον άχαρο ρόλο να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα αυτής αλλά και της προηγούμενης διακυβέρνησης Μητσοτάκη», αναφέρει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, απαντώντας στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για προηγούμενη ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κασσελάκη.
«Η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη είναι η Ελλάδα των λίγων και εκλεκτών. Δεν μπορεί να εγγυηθεί κανέναν εκσυγχρονισμό, αλλά αλλεπάλληλες κρίσεις», τονίζει η κα Αυγέρη.
Όπως αναφέρει σε δήλωσή της η κα Αυγέρη «ο κ. Μαρινάκης έχει τον άχαρο ρόλο να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα αυτής αλλά και της προηγούμενης διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Αντιλαμβανόμαστε τη θέση του, οφείλουμε, όμως, να του υπενθυμίσουμε τα εξής:
- Η μεγέθυνση της οικονομίας την περίοδο 2019- 2023 μας κατέταξε στη 18η θέση στην Ε.Ε..
- Οι πραγματικοί μισθοί μειώθηκαν κατά 6,8% για το 2022 (εαρινή έκθεση της Κομισιόν).
- Το δημόσιο χρέος μειώνεται ως ποσοστό του ΑΕΠ κυρίως λόγο πληθωρισμού, όπως επισημαίνουν οι θεσμοί και αναλυτές διεθνώς.
- Οι ιδιωτικές επενδύσεις αφορούν κατά κύριο λόγο εξαγορές κόκκινων και πράσινων δανείων από τα funds.
- Το σωρευμένο ιδιωτικό χρέος απειλεί νοικοκυριά και επιχειρήσεις».
Σύμφωνα με την κα Αυγέρη, «η παράταξη του κ. Μαρινάκη έχει αναλάβει το ρόλο του επιστάτη χρεοκοπιών, κατασχέσεων και πλειστηριασμών.
Η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη είναι η Ελλάδα των λίγων και εκλεκτών. Δεν μπορεί να εγγυηθεί κανέναν εκσυγχρονισμό, αλλά αλλεπάλληλες κρίσεις».
«Η χώρα μας χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική στροφή, μια ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση» καταλήγει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης