Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Η επενδυτική βαθμίδα πατάει στη φτωχοποίηση των πολιτών - Να ανέβει ο λαός κοινωνική βαθμίδα

Κασσελάκης: Η επενδυτική βαθμίδα πατάει στη φτωχοποίηση των πολιτών - Να ανέβει ο λαός κοινωνική βαθμίδα
Τους μήνες που έρχονται, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει τον βηματισμό του -ήδη ακούει και καταγράφει τα ‘θέλω' της κοινωνίας, τόνισε ο κ. Κασσελάκης
Στην απόδοση της επενδυτικής βαθμίδας από από την Standard & Poor's, αναφέρεται με δήλωση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης υποστηρίζοντας ότι «στηρίζεται σε πήλινα πόδια και πατάει επάνω στην φτωχοποίηση των πολιτών».
Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Η επενδυτική βαθμίδα που μας έδωσε η Standard & Poor's θα διαφημιστεί ως ‘πολυπόθητη' από την κυβερνητική προπαγάνδα.
Πολυπόθητη για ποιον όμως, όταν πατάει πάνω στη φτωχοποίηση των πολιτών;
Η επενδυτική βαθμίδα στηρίζεται στα πήλινα πόδια μίας Υγείας που καταρρέει, μίας Παιδείας που υπολειτουργεί, δημόσιων υποδομών που διαλύονται, εργασιακών δικαιωμάτων που καταπατούνται, πραγματικού εισοδήματος που μειώνεται».

Ακολούθως αναφέρεται στις εσωτερικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ: «Τους μήνες που έρχονται, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει τον βηματισμό του -ήδη ακούει και καταγράφει τα ‘θέλω' της κοινωνίας- και, με τη ριζική στελεχιακή του ανανέωση, θα αποτελέσει την προοδευτική πρόταση αυτοδύναμης διακυβέρνησης».
Καταλήγει λέγοντας ότι «αντί για τεχνητούς πανηγυρισμούς από τις τελευταίες θέσεις της ευρωπαϊκής κατάταξης σε κάθε τομέα, η δική μας επιλογή είναι:
Να ανέβει ο ελληνικός λαός κοινωνική βαθμίδα.
Να ανέβει ο κρατικός μηχανισμός βαθμίδα.
Να ανέβουν η Υγεία, η Παιδεία, η Δικαιοσύνη, η Διαφάνεια βαθμίδα.
Να ανέβει το βιοτικό μας επίπεδο βαθμίδα». www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης