Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλτάς: Σε κίνδυνο η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν πάμε καθόλου καλά - Φεύγει κόσμος λόγω... Κασσελάκη

Μπαλτάς: Σε κίνδυνο η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν πάμε καθόλου καλά - Φεύγει κόσμος λόγω... Κασσελάκη
Ήδη φεύγουν αρκετοί από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι κοινό μυστικό είπε ο κ.Μπαλτάς
Σχετικά Άρθρα
Η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε κίνδυνο, δεν πάμε καθόλου καλά, ήδη φεύγουν αρκετοί από το κόμμα υποστήριξε ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Αριστείδης Μπαλτάς.
«Μέσα στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, υπάρχουν κίνδυνοι για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν ξέρω τι μορφή θα πάρει.
Ήδη φεύγουν αρκετοί από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι κοινό μυστικό.
Κάποιοι με ανακοινώσεις συγκεκριμένες, κάποιοι σιωπηλά, αλλά κάπου ο ΣΥΡΙΖΑ διαρρέει, η δύναμή του μειώνεται, η απήχησή του στην κοινωνία μειώνεται και άρα δεν πάμε καθόλου καλά» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Μπαλτάς, ο οποίος είπε πως ο κόσμος δεν πηγαίνει στο ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον για την ώρα.

Δεν τους αρέσει ο Κασσελάκης

«Απλά δεν τους αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα και δεν τους αρέσει ο νέος πρόεδρος.
Ψηφίστηκε, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα επ’ αυτού, προφανώς αναγνωρίζουμε την ψήφο, ήταν και πολύς ο κόσμος, αλλά παρόλα αυτά ο κόσμος, ο καθένας μόνος του εν πάση περιπτώσει, δεν του αρέσει αυτή η κατάσταση και φεύγει.
Χρειάζεται να δούμε πώς μπορούμε ενδεχομένως να ενοποιήσουμε κάποια πράγματα και άρα είναι ευτύχημα ότι δεν φεύγουν άνθρωποι κατά κύματα.
Φεύγουν μεμονωμένα με πολιτικό σκεπτικό ο καθένας, τις περισσότερες φορές χωρίς να το κοινοποιεί, ίσως στο διαδίκτυο, δεν ξέρω, στο facebook, αλλά φεύγει πολύς κόσμος επειδή δεν αντέχει αυτή την κατάσταση, αφενός όπως έχει δημιουργηθεί με τον κύριο Κασσελάκη, δηλαδή φεύγει ενάντια στον κύριο Κασσελάκη και όχι προς το ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ.Μπαλτάς.

Υπάρχει θέμα προέδρου;

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει θέμα ανάκλησης της εκλογής προέδρου, επισήμανε πως «είναι εξαιρετικά πολύπλοκο πράγμα και είναι και εξαιρετικά δραματική χειρονομία».
«Πρέπει πρώτα να συζητήσει αναλυτικά η Κεντρική Επιτροπή όχι απλώς το χρονοδιάγραμμα του συνεδρίου, πρέπει να συζητήσει πολιτικά σε σχέση με την κατάσταση που δημιουργήθηκε, να δούμε τις τοποθετήσεις των ανθρώπων εκεί, είναι και μεγάλη η Κεντρική Επιτροπή δόξα τω Θεώ, ώστε να δούμε πως πορευόμαστε.
Τα υπόλοιπα είναι εικασίες για ένα μέλλον που δεν θέλω καν να αναφερθώ σε αυτό» είπε ο κ.Μπαλτάς.

Τι έγινε στην Πολιτική Γραμματεία

Αναφερόμενος στην χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο κ.Μπαλτάς εξέφρασε την άποψη πως υπάρχει «μια μεγάλη αντίφαση, γιατί ο κ. Κασσελάκης από τη μια μεριά ίσως προσπαθεί κάπως να χαμηλώσει τους τόνους», αλλά όπως είπε, «υπάρχουν και οι υποστηρικτές του, αυτούς που διόρισε στις θέσεις ευθύνης».
«Υπάρχει ένας βόρβορος στο διαδίκτυο που μιλάει για αποπαρασίτωση, να φύγουν τα παράσιτα, να εκδιωχθούν όλοι, έτσι μόνο θα δείξει πυγμή ο νέος πρόεδρος και ούτω καθεξής.
Αυτό φτιάχνει μια κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη.
Και η δυσκολία αυτή έχει πολύ να κάνει και με τις θέσεις του κ. Κασσελάκη, όπως τις ακούσαμε τον τελευταίο καιρό, οι οποίες κατά κάποιο τρόπο είναι εκτός πλαισίου Αριστεράς με την ευρύτερη έννοια» υποστήριξε ο κ.Μπαλτάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης