Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούκας: Το debate ήταν καταλυτικό - Το πρόγραμμα μου αφορά μικρά καθημερινά θέματα, που όμως είναι σημαντικά

Δούκας: Το debate ήταν καταλυτικό - Το πρόγραμμα μου αφορά μικρά καθημερινά θέματα, που όμως είναι σημαντικά
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση για την αποτροπή του εγκλήματος
Σχετικά Άρθρα
Η επαναλειτουργία της Βασιλίσσης Όλγας, η καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας αλλά και η ασφάλεια στις γειτονιές της Αθήνας είναι προτεραιότητες του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα.
«Θα ανοίξω τη Βασιλίσσης Όλγας και μετά θα φτιάξω ένα γραφείο καταπολέμησης ενεργειακής φτώχειας για να δώσουμε ρεύμα στα πολύ φτωχά νοικοκυριά», είπε μιλώντας στον Σκάι.
Σχετικά με το θέμα της τοποθέτησης καμερών ο κ. Δούκας δήλωσε πως «δεν είναι η προτεραιότητά μου, στο Βέλγιο είδαμε ότι υπήρχαν κάμερες και είδαμε τους πυροβολισμούς. Το θέμα είναι να υπάρχει αστυνομία προκειμένου να αποτρέψουμε το έγκλημα, στόχος είναι η ασφάλεια. Φώτα, κοινωνική ένταξη, αστυνόμευση και κάμερες. Ένα συνολικό πακέτο που εγώ προσωπικά θα δώσω μάχη για αυτό».
«Εγώ πλέον είμαι δήμαρχος Αθηναίων, το χρέος μου είναι να λύσω προβλήματα στις γειτονιές, με αυτό ξυπνάω και με αυτό κοιμάμαι», συμπλήρωσε στην εκπομπή Αταίριαστοι.
Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται ότι είναι μία προσωπική νίκη των αυτοδιοικητικών εκλογών δήλωσε: «Η νίκη είναι νίκη της Αθήνας, το μήνυμα απο εμένα είναι ότι τα προβλήματα της Αθήνας δεν έχουν χρώματα και κόμματα, είναι όλων των πολιτών. Θέλουμε να συνεργαστούμε με όσους πολίτες θέλουν να λύσουμε προβλήματα».

Το debate

Αναφερόμενος στη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Δούκας επεσήμανε πως «το debate ήταν καταλυτικό, την τελευταία εβδομάδα και όσο περνούσαν οι μέρες πίστευα ότι θα κερδίσω, δηλαδή από το μεσημέρι της Κυριακής και μετά».
«Νομίζω ότι οι πολίτες προτίμησαν μία νέα, θετική πρόταση, όχι τοξική, με συγκεκριμένες θέσεις, η οποία αφορούσε τις γειτονιές, τα μικρά καθημερινά θέματα που όμως είναι πολύ σημαντικά, δηλαδή θέματα για το πράσινο, την καθαριότητα, τα πεζοδρόμια», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης