Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυτοψία Κικίλια στα ρέματα Ασπροπύργου και Μάνδρας: Σε αντιπλημμυρικά έργα που καθυστερούν δεν θα μείνουμε απαθείς

Αυτοψία Κικίλια στα ρέματα Ασπροπύργου και Μάνδρας: Σε αντιπλημμυρικά έργα που καθυστερούν δεν θα μείνουμε απαθείς
"Προστασία χωρίς μέτρα και έργα πρόληψης δεν υπάρχει", τόνισε ο Β. Κικίλιας
Σχετικά Άρθρα
Αυτοψία στα ρέματα του Ασπροπύργου και της Μάνδρας διενήργησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα, Β. Παπαγεωργίου και μηχανικούς του υπουργείου, για να επιθεωρήσει την κατάσταση και να διαπιστωθεί τι μέτρα χρειάζεται να ληφθούν.
«Όπως όλοι ξέρουμε, ο Ασπρόπυργος και η Μάνδρα είναι δύο περιοχές υψηλής επικινδυνότητας για πλημμυρικά φαινόμενα. Έχουμε ρέματα όπου ήδη γίνονται έργα, έχουμε, όμως, και σημεία όπου υπάρχουν προβλήματα και σε περίπτωση σφοδρής βροχόπτωσης πρέπει να είμαστε επιχειρησιακά έτοιμοι. Τα βουνά στην περιοχή έχουν υποστεί καταστροφές από πυρκαγιές, άρα επιτείνεται ο κίνδυνος πλημμύρας, και είμαστε εδώ για να εκτιμήσουμε συνολικά την κατάσταση και να κινηθούμε ανάλογα», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.
«Θα πω ξανά για όσους υποκριτικά παριστάνουν ότι δεν κατανοούν τα μέτρα που πήραμε ήδη για τον Κηφισό εν όψει του χειμώνα, ότι καθήκον μας είναι η προστασία των πολιτών. Και προστασία χωρίς μέτρα και έργα πρόληψης δεν υπάρχει. Και όπου αυτά κολλάνε σε γραφειοκρατικές διαδικασίες μηνών ή και ετών, είναι υποχρέωσή μας να δίνουμε πρακτικές λύσεις, όχι να κοιτάμε απαθείς», τόνισε ο υπουργός.
κ2_2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης