Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Το κράτος του Ισραήλ προχωράει πλέον σε απίστευτες θηριωδίες - Καμία επίσκεψη Μητσοτάκη δεν πρέπει να υπάρξει

ΚΚΕ: Το κράτος του Ισραήλ προχωράει πλέον σε απίστευτες θηριωδίες - Καμία επίσκεψη Μητσοτάκη δεν πρέπει να υπάρξει
Το ΚΚΕ καταγγέλλει και την στάση της ελληνικής κυβέρνησης καθώς, όπως λέει «καλύπτει αυτά τα εγκλήματα»
Ανακοίνωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Λωρίδα της Γάζας εξέδωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, τονίζοντας ότι το Ισραήλ «προχωρά πλέον σε απίστευτες θηριωδίες».
Παράλληλα, το ΚΚΕ καταγγέλλει και την στάση της ελληνικής κυβέρνησης καθώς, όπως λέει, «με την ανιστόρητη θέση περί "δικαιώματος αυτοάμυνας του Ισραήλ" καλύπτουν αυτά τα εγκλήματα, μαζί με τα κόμματα που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να καταδικάσουν τον αγώνα των Παλαιστινίων».
Ο Περισσός δεν αφήνει ασχολίαστη ούτε την προαναγγγελθείσα επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tel Aviv, επισημαίνοντας ότι «καμία επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Ισραήλ και καμία επαφή με τη δολοφονική κυβέρνηση Νετανιάχου δεν πρέπει να υπάρξει. Θα πρόκειται για συνενοχή που θα τιμωρήσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:
«Το κράτος του Ισραήλ προχωρά πλέον σε απίστευτες θηριωδίες. Ο βομβαρδισμός νοσοκομείου στη Γάζα που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες νεκρούς, ανάμεσά τους πολλές γυναίκες και παιδιά, δείχνει ότι δεν διστάζουν μπροστά σε κανένα έγκλημα.
Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ, με την ανιστόρητη θέση περί «δικαιώματος αυτοάμυνας του Ισραήλ» καλύπτουν αυτά τα εγκλήματα, μαζί με τα κόμματα που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να καταδικάσουν τον αγώνα των Παλαιστινίων. Καμία επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Ισραήλ και καμία επαφή με τη δολοφονική κυβέρνηση Νετανιάχου δεν πρέπει να υπάρξει. Θα πρόκειται για συνενοχή που θα τιμωρήσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός.
Η καταδίκη των εγκλημάτων και η αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης να εκφραστεί αύριο με τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα εργατικά σωματεία και άλλοι μαζικοί φορείς στο Σύνταγμα. Λευτεριά στην Παλαιστίνη!»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης