Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νοτοπούλου για αποτελέσματα αυτοδιοικητικών εκλογών: Νίκη των προοδευτικών δυνάμεων – Ηττήθηκε η ιδιοκτησιακή αντίληψη Μητσοτάκη

Νοτοπούλου για αποτελέσματα αυτοδιοικητικών εκλογών: Νίκη των προοδευτικών δυνάμεων – Ηττήθηκε η ιδιοκτησιακή αντίληψη Μητσοτάκη
"Οφείλουμε να ακούσουμε με γενναιότητα και όχι με τη μικροψυχία που επιδεικνύει το ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες, τους πολίτες που ενώθηκαν σε προοδευτικά σχήματα", ανέφερε η Κ. Νοτοπούλου
Νίκη των προοδευτικών δυνάμεων σε όλη τη χώρα συνιστούν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Β’ Γύρου, τόνισε η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κατερίνα Νοτοπούλου.
Η ιδιοκτησιακή αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ για την τοπική αυτοδιοίκηση ηττήθηκε στις κάλπες από τους προοδευτικούς πολίτες, ανέφερε η κα Νοτοπούλου μιλώντας στο ΚΟΚΚΙΝΟ Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας πως οι πολίτες του προοδευτικού χώρου ενώθηκαν στη βάση και εμπιστεύθηκαν τα προοδευτικά αυτοδιοικητικά σχήματα ξεπερνώντας τις κομματικές γραμμές.
«Οφείλουμε να ακούσουμε με γενναιότητα και όχι με τη μικροψυχία που επιδεικνύει το ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες, τους πολίτες που ενώθηκαν σε προοδευτικά σχήματα. Δεν φύγαμε από τη γαλάζια αλαζονεία για να πάμε στην πράσινη αλαζονεία» είπε χαρακτηριστικά.
«Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε» επεσήμανε και αυτό είναι και ένα μήνυμα για τις ευρωεκλογές, όπως δήλωσε.

Για Θεσσαλονίκη

Σχολιάζοντας τη νίκη του κ. Αγγελούδη στο Δήμο Θεσσαλονίκης, η κα Νοτοπούλου και ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί, υπογράμμισε πως η Θεσσαλονίκη απαλλάσσεται από το καθεστώς της διοίκησης Ζέρβα.
«Τέσσερα χρόνια, ως Θεσσαλονίκη Μαζί, ήμασταν δίπλα στους δημότες, αναδείξαμε τα ζητήματα που τους απασχολούν, ασκήσαμε κριτική στην αδιαφανή διοίκηση του Κ. Ζέρβα, την έλλειψη οράματος για την πόλη, το σταμάτημα των έργων που είχε ανάγκη η πόλη, την απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την απαξίωση του δημόσιου χώρου», τόνισε.
Η κα Νοτοπούλου συνεχάρη τον κ. Αγγελούδη για τη νίκη του, αλλά και τον κ. Πέγκα τον οποίο στήριξε στον Α’ γύρο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αξιέπαινη μάχη που έδωσε.
«Θα είμαστε άγρυπνοι φρουροί της υπεράσπισης των συμφερόντων των Θεσσαλονικέων. Λευκές επιταγές δεν δίνουμε. Υπάρχει μια μάχη για την πόλη και σε αυτήν θα πρωτοστατούμε εντός και εκτός Βουλής», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης