Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Ληξιαρχική πράξη θανάτου για τον ΣΥΡΙΖΑ η συγχώνευση με ΠΑΣΟΚ

Σκουρλέτης: Ληξιαρχική πράξη θανάτου για τον ΣΥΡΙΖΑ η συγχώνευση με ΠΑΣΟΚ
Η μετάθεση του συνεδρίου θα ήταν πολιτικά καταστροφική είπε ο κ.Σουρλέτης
Για ληξιαρχική πράξη θανάτου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Π. Σκουρλέτης αναφερόμενος στα σενάρια περί συγχώνευσης του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm και ερωτηθείς για την πρόταση Σπίρτζη που μιλά για συγχώνευση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ ο κ.Σκουρλέτης ήταν κατηγορηματικός.
«Έρχεται ο κ. Σπίρτζης τώρα και λέει όχι συμμαχίες, προσχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Κεντροαριστεράς, μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή μια ιδεολογικοπολιτική μετατόπιση.
Αυτό ακυρώνει τη διακριτή και αυτόνομη παρουσία του ρεύματος της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς δηλαδή του χώρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλαβαίνετε ότι αυτό ουσιαστικά συνιστά ληξιαρχική πράξη θανάτου, προφανώς όσο με αφορά δεν την υπογράφω» είπε ο κ.Σκουρλέτης, υποστηρίζοντας πως ένα κόμμα πρέπει να επιδιώξει συμμαχίες και με βάση τους συσχετισμούς να υπάρξει προγραμματική σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων.
Ο κ.Σκουρλέτης αναφέρθηκε στην επικείμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και επισήμανε την ανάγκη για ένα άμεσο συνέδριο, τονίζοντας ότι μετάθεσή του θα ήταν πολιτικά καταστροφική.
«Υπάρχει ανάγκη για άμεσα πολιτικά συμπεράσματα» υπογράμμισε ο κ.Σκουρλέτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης