Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παραδοχή Μαρινάκη (Κυβ. Εκπρόσωπος): Κάποιες επιλογές μας δεν δικαιώθηκαν στην κάλπη

Παραδοχή Μαρινάκη (Κυβ. Εκπρόσωπος): Κάποιες επιλογές μας δεν δικαιώθηκαν στην κάλπη
«Ένα κόμμα εξουσίας δεν βάζει στόχο χαμηλό» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφορικά με τον πήχη που έθεσε η ΝΔ
«Ένα κόμμα εξουσίας δεν βάζει στόχο χαμηλό αλλά απευθύνεται στους πολίτες με τον πρωθυπουργό μπροστά», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, αναφορικά με το τι έφταιξε και η ΝΔ είχε στόχο τη νίκη σε έξι Περιφέρειες και δύο Δήμους και εντέλει «πήρε» μία μόνο Περιφέρεια.
Ενώ πρόσθεσε σχετικά, μεταξύ άλλων:
«Όταν ανακοινώθηκε η στήριξη είπαμε ότι στόχος ήταν η νίκη. Στον Α’ γύρο οι 12 από τις 13 περιπτώσεις ήταν με ίσα ή μεγαλύτερα ποσοστά. Ένα κόμμα εξουσίας δεν βάζει στόχο χαμηλό αλλά απευθύνεται στους πολίτες με τον πρωθυπουργό μπροστά (…) Ό,τι αποφάσισαν οι πολίτες θα το υπηρετήσουμε (…) Κανένα έργο δεν εξαρτάται από την προέλευση του κάθε Περιφερειάρχη και κάθε Δημάρχου (…) Κάποιες επιλογές μας δεν δικαιώθηκαν στην κάλπη».
Ο κ. Μαρινάκης αναφερόμενος στις δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τον πόλεμο στο Ισραήλ, έκανε λόγο για την ανάγκη να αποφευχθεί ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα.
«Ο διάλογος Ελλάδας – Τουκίας είναι προς όφελος και των δύο πλευρών» τόνισε, τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ως προς την ακολουθούμενη εξωτερική πολιτικής της κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης