Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: O πολίτης δεν θα φάει το χρυσό μετάλλιο του Economist, αλλά τα μακαρόνια και το ρύζι που είναι στο ράφι

Άδωνις Γεωργιάδης: O πολίτης δεν θα φάει το χρυσό μετάλλιο του Economist, αλλά τα μακαρόνια και το ρύζι που είναι στο ράφι
Σχετικά με τον δήμο της Αθήνας και την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη, τόνισε: «Σίγουρα πόνεσε πολύ η απώλεια του δήμου Αθηναίων, και προσωπικά με στεναχώρησε πολύ»
Ο Υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε τις δικές του απαντήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα των χθεσινών (15/10) δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Όσον αφορά το μήνυμα που έστειλαν οι χθεσινές εκλογές, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι οι πολίτες «μας θέλουν με πιο χαμηλούς τόνους, προσηλωμένους στην επίλυση των προβλημάτων τους».
Όσον αφορά τα προβλήματα που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα ο Υπουργός είπε: «Δεν μπορείς να λύσεις ποτέ όλα τα προβλήματα. Η ακρίβεια έπαιξε ένα ρόλο.Υπάρχουν προβλήματα στους συμπολίτες μας που τους δημιουργούν ανησυχία και ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα στη ΝΔ ότι δεν μπορεί να κερδίζει τα πάντα. Ούτως ή άλλως είμαστε νικητές και των αυτοδιοικητικών εκλογών».
Στη συνέχεια ο Υπουργός αναφέρθηκε στην ακρίβεια αλλά και στην διάκριση της Ελλάδας από το περιοδικό «Τhe Economist». «Κάτι που πέρασε στα ψηλά. Το περιοδικό Τhe Econmist προχθές έδωσε στην Ελλάδα χρυσό μετάλλιο ως η χώρα που πήρε τα πιο ευφάνταστα και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού. Αλλά ο πολίτης δεν θα φάει το χρυσό μετάλλιο του Economist, προφανώς θα φάει τα μακαρόνια και το ρύζι που έχει στο ράφi» είπε χαραακτηριστικά.
Σχετικά με τον δήμο της Αθήνας και την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη, τόνισε: «Σίγουρα πόνεσε πολύ η απώλεια του δήμου Αθηναίων, και προσωπικά με στεναχώρησε πολύ. Ο κ. Μπακογιάννης είχε δεχτεί την φθορά του ‘Μεγάλου Περιπάτου’, που ήταν πραγματικό του λάθος. Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ένας πάρα πολύ καλός δήμαρχος. Τον έβλαψε και η μεγάλη διαφορά του πρώτου γύρου. Σίγουρα η αποχή έβλαψε περισσότερο τον Κώστα Μπακογιάννη».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης