Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με αναρτήσεις του Μητσοτάκη στο Tik – Tok και με καρτελάκια στα super market

ΣΥΡΙΖΑ: Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με αναρτήσεις του Μητσοτάκη στο Tik – Tok και με καρτελάκια στα super market
Ο τομεάρχης Ανάπυξης του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Γιαννούλης υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη «επιλέγοντας το ρόλο του απλού παρατηρητή, υποβοήθησε και συνεχίζει να υποβοηθά την εκρηκτική άνοδο των τιμών»
Σχετικά Άρθρα
«Την ώρα που συνεχίζεται το αμείωτο ράλι των τιμών στα τρόφιμα, με τις ανατιμήσεις να αγγίζουν σταθερά σε μηνιαία βάση το 10%, ο πρωθυπουργός επανεμφανίστηκε στο αγαπημένο του Tik-Tok για να μας παρουσιάσει τρία "μέτρα" κατά της ακρίβειας», σχολιάζει ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Χρήστος Γιαννούλης.
Αναφέρει ότι η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται «ούτε με καρτελάκια στα σούπερ μάρκετ ούτε με αναρτήσεις στο διαδίκτυο», σημειώνοντας ότι «οι πολίτες αναμένουν -μάταια δυστυχώς τα τελευταία δύο χρόνια- ουσιαστικές παρεμβάσεις, που θα χτυπούν την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια στη ρίζα τους».
Ο κ. Γιαννούλης υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη «επιλέγοντας το ρόλο του απλού παρατηρητή, υποβοήθησε και συνεχίζει να υποβοηθά την εκρηκτική άνοδο των τιμών, φέρνοντας σε απόγνωση τα νοικοκυριά που δεν μπορούν πλέον να καλύψουν βασικές τους ανάγκες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης