Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Γεωργιάδη για Χαλάνδρι: Ζούμε απίστευτα πράγματα πλέον - Ποτέ δεν θα βλάπταμε έναν δήμο για την όποια απόφαση των πολιτών του

Απάντηση Γεωργιάδη για Χαλάνδρι: Ζούμε απίστευτα πράγματα πλέον - Ποτέ δεν θα βλάπταμε έναν δήμο για την όποια απόφαση των πολιτών του
"Πάλι μια προπαγάνδα της Αριστεράς που έχει ενωθεί εκεί υπό τον κ. Ρούσσο και παίζει τα ρέστα της", σημειώνει ο Άδ. Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
«Εδώ ζούμε απίστευτα πράγματα πλέον. Έτσι και ασκήσουμε την οποιουδήποτε είδους κριτική στους εκλεκτούς της Αριστεράς είμαστε εκβιαστές», αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Εργασίας, Άδ. Γεωργιάδης, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών.
Και εξηγεί «λέω εγω για το Χαλάνδρι, ότι ο εκεί Δήμαρχος δεν έκανε τίποτε για να εξασφαλίσει επιπλέον πόρους από την Κυβέρνηση και άρα εάν επανεκλεγεί τότε θα χαθούν πολλές ευκαιρίες για το Χαλάνδρι το ερμηνεύουν ως «εκβιασμό να του κόψουμε τα χρήματα» ποια; Αυτά που δεν ζητάει διότι δεν μπορεί; Έχουμε κάνει ποτέ εμείς τέτοιου είδους διάκριση; Λέω: «εάν χάσουμε θα του κάνουμε την ζωή δύσκολη αυτή τη φορά» δηλ θα έχουμε και ηττηθέντες αλλά με μεγάλο ποσοστό ισχυρή αντιπολίτευση στον Δήμο. Το ερμηνεύουν: «εκβιάζει ο Άδωνις κλπ» λες και η αντιπολίτευση οφείλει να διευκολύνει την συμπολίτευση…και αυτά τα λένε οι δημιουργοί του συνθήματος «ή εμείς ή αυτοί»….την απάντηση θα την πάρουν από τον λαό την Κυριακή στις κάλπες κύριοι της».
Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης υπενθυμίζει ότι την Πέμπτη 12/10 ευρισκόμενος στην Κεντρική Προεκλογική ομιλία της κας Κρίστη Αγαπητού στο Χαλάνδρι και αφού την συνεχάρη την ίδιας και τον κ. Ρώμα για την συνεργασία τους εν όψει δευτέρου γύρου είπε επί λέξει: «…την Κυριακή πάμε να κερδίσουμε, αλλά και αν χάσουμε διότι στην Πολιτική υπάρχει και η ήττα πλέον πανίσχυροι και ενωμένοι ως ισχυρή Αντιπολίτευση θα κάνουμε την ζωή του κ. Ρούσσου δύσκολη και δεν θα τον αφήσουμε ανενόχλητος να καταστρέφει το Χαλάνδρι κλπ».
«Η γνωστή μονταζιέρα του Σύριζα με κοπτοραπτική και πολλά χρήματα στα social το παρουσιάζουν ως εκβιασμό της Κυβερνήσεως προς τον κ. Ρούσσο, ενώ εγώ ξεκάθαρα αναφέρομαι στην ισχυρή Αντιπολίτευση που πλέον λόγω της σύμπνοιας της Νέας Δημοκρατίας θα μπορέσουμε να κάνουμε στο Χαλάνδρι. Και για το ξεκαθαρίσουμε πάντα η Αντιπολίτευση έχει ως σκοπό τον όσο γίνεται τον πιο μεγάλο έλεγχο της εκάστοτε Αρχής. Αυτή είναι η δουλειά της. Όλα τα υπόλοιπα είναι πάλι μια προπαγάνδα της Αριστεράς που έχει ενωθεί εκεί υπό τον κ. Ρούσσο και παίζει τα ρέστα της».
Ο κ. Γεωργιάδης καλεί «τους πολίτες του Χαλανδρίου αύριο να στείλουν μία καθαρή απάντηση στην προπαγάνδα της Άκρας Αριστεράς και στα ψέμματά τους».
Ξεκαθαρίζει πως «εμείς πιστεύουμε στις φιλελεύθερες ιδέες και ποτέ δεν θα βλάπταμε έναν δήμο για την όποια απόφαση των πολιτών του, αλλά δεν θα παραιτηθούμε κιόλας από τα συνταγματικά μας δικαιώματα υπό την ιδεολογική τρομοκρατία της Άκρας Αριστεράς».
«Αλλά όλο αυτό να είναι και ένα μάθημα για το τί πραγματικά εκπροσωπεί τελικά ο νυν Δήμαρχος Χαλανδρίου και το γιατί η πολιτική αλλαγή εκεί είναι απαραίτητη αύριο|», καταλήγει ο κ. Γεωργιάδης.
ad_3.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης