Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Το πολύ μέχρι το Πάσχα βλέπω τον Κασσελάκη, έχασε τη λάμψη του - Λάθος ό,τι είπε στον ΣΕΒ

Γεωργιάδης: Το πολύ μέχρι το Πάσχα βλέπω τον Κασσελάκη, έχασε τη λάμψη του - Λάθος ό,τι είπε στον ΣΕΒ
Το Ισραήλ είναι υποχρεωμένο να κάνει την εισβολή, ανέφερε ο Άδ. Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
«Το πολύ μέχρι το Πάσχα βλέπω τον Κασσελάκη. Όταν κατέβηκε για αρχηγός έκανε λαμπερή προεκλογική εκστρατεία, από την ημέρα που εξελέγη ο Κασσελάκης έχασε τη λάμψη του», τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδ. Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας πως είναι λάθος ό,τι είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον ΣΕΒ.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξήγησε πως «ο κ. Κασσελάκης στον ΣΕΒ είπε δύο πράγματα που εμένα, ως υπουργός Εργασίας, μου έκαναν μεγάλη εντύπωση. Είπε ότι πρέπει να επανανομοθετήσουμε τον βάσιμο λόγο απόλυσης και να θεσπίσουμε περιορισμούς στις προσλήψεις. Έχουμε κάτσει στο υπουργείο ένα ολόκληρο 24ωρο, προσπαθώντας να διερμηνεύσουμε τι θα πει περιορισμός στις προσλήψεις. Ό,τι έχει πει ο Κασσελάκης στον ΣΕΒ είναι λάθος.

Για αυτοδιοικητικές εκλογές

Με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι «δεν απειλήσαμε ποτέ ότι θα κόψουμε πόρους από κανέναν δήμο. Μακριά από εμάς καθεστωτικές αντιλήψεις. Εμείς θα συνεργαστούμε με τους δημάρχους που θα εκλέξει ο ελληνικός λαός».

Περί ακρίβειας

Αναφορικά με τα μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας, ο υπουργός σημείωσε ότι «και βλέπουμε και καταλαβαίνουμε το πρόβλημα με την ακρίβεια. Για έξι μήνες οι προμηθευτές θα δίνουν μείωση 5% σε συγκεκριμένα προϊόντα».
«Προσπαθούμε να βρούμε έξυπνους τρόπους στα μέτρα που αντέχει η οικονομία μας γιατί αναγνωρίζουμε το πρόβλημα», πρόσθεσε.

Για Ισραήλ: Είναι υποχρεωμένο να κάνει την εισβολή

Κάνοντας αναφορά στο πόλεμο στο Ισραήλ, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει συγκλονιστεί με αυτό που έχει συμβεί στο Ισραήλ. Όλοι μας παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στη Γάζα. Όλοι θέλουμε να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότεροι άμαχοι νεκροί και τραυματίες. Όμως, μετά την επίθεση που έγινε στο Ισραήλ και τις σφαγές, το Ισραήλ είναι υποχρεωμένο να κάνει αυτή την εισβολή. Ο ισραηλινός Πρωθυπουργός ή υπουργός Άμυνας τι θα πουν στον λαό τους; Ότι θα μπαίνουν στα σπίτια και θα σφάζουν τα μωρά και δεν θα αντιδράσουμε; Η Χαμάς χρησιμοποιεί τον πληθυσμό της Γάζας ως ανθρώπινη ασπίδα για να εμποδίσει τις στρατιωτικές επεμβάσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης