Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επανέρχεται ο Παππάς: Ο Αγοραστός παραδέχθηκε αλληλογραφία με τον Καραμανλή για τα αντιπλημμυρικά - Να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα

Επανέρχεται ο Παππάς: Ο Αγοραστός παραδέχθηκε αλληλογραφία με τον Καραμανλή για τα αντιπλημμυρικά - Να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να δώσει τις εν λόγω επιστολές «άμεσα στη δημοσιότητα. Πριν από τον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών»
Εξελίξεις φαίνεται ότι προκύπτουν στο θέμα των αντιπλημμυρικών έργων της Θεσσαλίας και στη φερόμενη επικοινωνία που, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά, είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με το Μαξίμου για το σχετικό ζήτημα.
Μάλιστα, σε σημερινή του συνέντευξη ο άλλοτε υπουργός επικρατείας αναδεικνύει την παραδοχή του ίδιου του Κώστα Αγοραστού για την ύπαρξη αλληλογραφίας μεταξύ της Περιφέρειας, του Μεγάρου Μαξίμου, και του Υπουργείου Μεταφορών.
Επιπλέον, ο κ. Παππάς καλεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να δώσει τις εν λόγω επιστολές «άμεσα στη δημοσιότητα. Πριν από τον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Για να δούμε αν ανταποκρίθηκε ο κ. Καραμανλής ή όχι. Αν άργησε, αν έχει ευθύνη».
Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του Νίκου Παππά:

«Από την επομένη του α΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ρωτάμε πώς και γιατί ο κ. Μητσοτάκης πέρασε από τη σχεδόν άρνηση παροχής χρίσματος στον κ. Αγοραστό, στη χλιαρή του στήριξη και τελικά στην υιοθέτησή του, η οποία κορυφώθηκε με τους χυδαίους εκβιασμούς των υπουργών της Ν.Δ. προς τους πολίτες της Θεσσαλίας.
Εδώ και τέσσερις ημέρες ζητάμε να αποκαλύψουν οι κύριοι Αγοραστός, Μητσοτάκης και Καραμανλής αν είχαν συζητήσει τα προηγούμενα χρόνια για την κατάσταση των αντιπλημμυρικών έργων στη Θεσσαλία. Αν υπήρχε αλληλογραφία.
Σήμερα ο κ. Αγοραστός παραδέχθηκε ότι υπάρχουν επιστολές.
Πρέπει να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα. Πριν από τον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Για να δούμε αν ανταποκρίθηκε ο κ. Καραμανλής ή όχι. Αν άργησε, αν έχει ευθύνη. Και αν αυτές οι επιστολές είναι η συγκολλητική ουσία των συνυπεύθυνων της καταστροφής στη Θεσσαλία, των κυρίων Αγοραστού και Μητσοτάκη.
Ο λαός της Θεσσαλίας αξιώνει απαντήσεις. Μια περιοχή (ξανα)πνίγηκε και η δεξιά του Μητσοτάκη «πνίγει» τον τόπο στις πολιτικές συναλλαγές και στην ομερτά.»



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης