Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανατροπή στο Δήμο Αθήνας - Προηγείται δημοσκοπικά ο Χάρης Δούκας, συσπείρωση κατά Μπακογιάννη

Ανατροπή στο Δήμο Αθήνας - Προηγείται δημοσκοπικά ο Χάρης Δούκας, συσπείρωση κατά Μπακογιάννη
Ενδιαφέρον εμφανίζουν οι απαντήσεις για τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων ανάμεσα στους δύο γύρους των εκλογών 2023 στον δήμο Αθηναίων
Ανατροπή στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών 2023 στην Αθήνα δείχνει η δημοσκόπηση της εταιρείας Real Polls για λογαριασμό του καναλιού Kontra, με τον Χάρη Δούκα να προηγείται του Κώστα Μπακογιάννη.
Στην ερώτημα για το «ποιον θα ψηφίσετε για δήμαρχο την Κυριακή», το 52,8% απαντά «σίγουρα ναι» και «μάλλον ναι» τον Χάρη Δούκα, ενώ το τον Κώστα Μπακογιάννη απάντησε το 37,9%.
dimoskopisi_athina_945f7.jpg
Οι μετακινήσεις

Ενδιαφέρον εμφανίζουν οι απαντήσεις για τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων ανάμεσα στους δύο γύρους των εκλογών 2023 στον δήμο Αθηναίων.
Το 84,4% όσων ψήφισαν Χάρη Δούκα στον πρώτο γύρο, θα πράξουν το ίδιο και στον δεύτερο, ενώ το 9,1% θα στηρίξει Κώστα Μπακογιάννη.
Το 86% όσων ψήφισαν Κώστα Ζαχαριάδη στον πρώτο γύρο, στον δεύτερο θα στηρίξουν Χάρη Δούκα, ενώ μόλις ένα 4,7% είπε Κώστα Μπακογιάννη.
Το 45,2% όσων ψήφισαν Ηλία Κασιδιάρη στον πρώτο γύρο, στον δεύτερο θα ψηφίσουν Χάρη Δούκα, ενώ ένα 12,4% Κώστα Μπακογιάννη.
Το 86% όσων ψήφισαν Κώστα Μπακογιάννη στον πρώτο γύρο, θα πράξουν το ίδιο και στον δεύτερο, με ένα 10,5% όμως να αλλάζει γνώμη υπέρ του Χάρη Δούκα.
Μάλιστα, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων που στον πρώτο γύρο ψήφισαν μία από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες (Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Ελένη Παπαδοπούλου, Νίκος Σοφιανός) καθώς και όσοι δεν ψήφισαν, τώρα στον δεύτερο γύρο λένε ότι θα ψηφίσουν τον Χάρη Δούκα.
dimoskopisi_ekloges2023_athina_49798.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης