Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Εθνικό έγκλημα της ΝΔ η ακρίβεια σε καύσιμα και ενέργεια

Ελληνική Λύση: Εθνικό έγκλημα της ΝΔ η ακρίβεια σε καύσιμα και ενέργεια
Ελ. Λύση: Το κόστος ενέργειας είναι βασικό κριτήριο ανταγωνιστικότητας μίας χώρας, διότι η φθηνή ενέργεια δίνει φθηνό παραγωγικό κόστος με συνέπεια φθηνότερα προϊόντα στον καταναλωτή
Με ανακοίνωσή της η «Ελληνική Λύση» επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για τις αυξήσεις σε καύσιμα και ενέργεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, είναι η εκτίναξη του κόστους ενέργειας, με τις ιλιγγιώδης τιμές σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα. Το κόστος ενέργειας είναι βασικό κριτήριο ανταγωνιστικότητας μίας χώρας, διότι η φθηνή ενέργεια δίνει φθηνό παραγωγικό κόστος με συνέπεια φθηνότερα προϊόντα στον καταναλωτή.
Σήμερα λοιπόν που η κυβέρνηση μιλάει για το πετρέλαιο θέρμανσης, τις τιμές εκκίνησης και τα διάφορα κουπόνια της ντροπής, εμείς ακόμα περιμένουμε από τον κύριο Μητσοτάκη να μας πει πότε θα ξεκινήσουν οι γεωτρήσεις υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, οι οποίες από το 2020, μετά τέθηκαν για το 2021, έπειτα για το 2022, το 2023 και ακόμα περιμένουμε!
Φαίνεται ότι για τον πρωθυπουργό προηγούνται οι ανεμογεννήτριες και οι μπίζνες των ολιγαρχών και όχι το φθηνό πετρέλαιο για τα ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Η σημερινή αποκάλυψη μάλιστα ότι η Ελλάδα εισάγει το μισό φυσικό αέριο που χρησιμοποιεί από την Ρωσία, ενώ τον Σεπτέμβριο οι εισαγωγές ρωσικού αερίου έφτασαν το 72%, αποδεικνύει ότι ο κύριος Μητσοτάκης δεν βρίσκεται σε «πόλεμο με τη Ρωσία», όπως ισχυρίζεται, αλλά με τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Η ακρίβεια λοιπόν στην Ελλάδα δεν είναι «ξενόφερτη», αλλά έχει ονοματεπώνυμο. Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης