Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζάκρη: O Κασσελάκης καθυβρίζεται περισσότερο εκ των έσω - Θέλει να βάλει κανόνες στη ζούγκλα της Αριστεράς

Τζάκρη: O Κασσελάκης καθυβρίζεται περισσότερο εκ των έσω - Θέλει να βάλει κανόνες στη ζούγκλα της Αριστεράς
Η κ. Τζάκρη επεσήμανε ότι προτεραιότητα του κ. Κασσελάκη είναι οι ευάλωτοι, αλλά απευθύνεται και στους βιομήχανους
Σχετικά Άρθρα
Στον εσωκομματικό πόλεμο που δέχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αναφέρθηκε η βουλευτής του κόμματος, Θεοδώρα Τζάκρη, με αφορμή και τη δήλωση του σχετικά με τα ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών αλλά και όσους υπονομεύουν την ενότητα.
«Το αυτονόητο δεν είναι αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης; Αν έλεγε ότι όποιος είναι αντίθετος με την ενότητα του κόμματος θα τον επιβραβεύουμε με μια τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, αυτό θα αποτελούσε είδηση», δήλωσε μιλώντας στον Σκάι.

Οι τομεάρχες

«Προσωπικά εγώ δε θα πω ποτέ ότι είναι ξένο σώμα του κόμματος όσοι είναι αντίθετοι με την ενότητα, ο κ. Κασσελάκης πήρε τηλέφωνο όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τους απευθύνει πρόταση για την ανάληψη τομέων ευθύνης και εξέλαβε συγκεκριμένες αρνήσεις, λιγότερες από δέκα, οφείλω να ομολογήσω», τόνισε η ίδια.
«Η Αχτσιόγλου είπε ότι είχε ξεμείνει από ενέργεια. Οι άλλοι δεν ξέρω. Δεν είναι πάντως ένα πειθαρχικό παράπτωμα. Αλλα όλοι μας κρινόμαστε και αξιολογούμαστε. Δεν υπάρχει αυθεντία» δήλωσε

Τα ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών

Κληθείσα να σχολιάσει την επίκληση του καταστατικού που κάνει η εσωοκομματική αντιπολίτευση όσον αφορά τα ψηφοδέλτια, η Θεοδώρα Τζάκρη είπε ότι «ο κ. Κασσελάκης δεν είπε ότι θα τους βγάλει από τα ψηφοδέλτια. Περιέγραψε μια γενική αρχή. Η αξιολόγηση γίνεται από το σύνολο την κοινωνία, τα μέλη, τα όργανα».
Ερωτηθείσα, στο πλαίσιο αυτό, για το ενδεχόμενο διαγραφών, η ίδια είπε «δεν ξέρω να σας το πω, δεν είναι στις προθέσεις του. Έστειλε ξεκαθαρο μήνυμα "ως εδώ"».

Ο εσωκομματικός πόλεμος

Σχετικά με τον εσωκομματικό πόλεμο, που δέχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Τζάκρη σχολίασε «η υπομονή που έχει δείξει ο κ. Κασσελάκης είναι τετάστια, καθυβρίζεται καθημερινά, περισσότερο εκ των εσω. Για παράδειγμα, χθες υπήρχε άρθρο επώνυμου στελέχους της ομπρέλας στην εφημερίδα ΕΦΣΥΝ με τίτλο 'η καρικατούρα του ΣΥΡΙΖΑ', αν εγώ το έλεγα αυτό για τον Μητσοτάκη δε θα με ανακαλούσατε αμέσως στην τάξη;».

«Προτεραιότητά του είναι οι ευάλωτοι, απευθύνεται όμως και στους βιομήχανους»

Σχετικά με τον κ. Κασσελάκη και όσα ακούγονται για τον τρόπο που διαχειρίζεται το επικοινωνιακό κομμάτι η ίδια ξεκαθάρισε: Ο πρόεδρος είναι προσηλωμένος στο μεγάλο γήπεδο, υπάρχει αυτή η ανόησια οτι ασχολείται περισσότερο με το lifestyle. Δεν ισχύει, ο τρόπος εκλογής του ήταν επαναστατικός, εξελέγη ένας άνθρωπος στην Ελλάδα των γόνων και της κομματικής επετηρίδας, έκανε την ανατροπή. Μιλάει για παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου, του Αλέξη Τσίπρα, μιλάει για πατριωτική Αριστερά και κυρίως έχει ένα συμπεριληπτικό αφήγημα που περιλαμβάνει όλους τους Έλληνες όχι μόνο τους εργατοϋπάλληλους. Θέλει να βάλει κανόνες στη ζούγκλα της Αριστεράς. Προτεραιότητά του είναι οι ευάλωτοι, απευθύνεται όμως και στους βιομήχανους. δεν εγακαταλείπουμε την Αριστερα, όπως λέει ο κ. Βουτσης. Η αναζωογόνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει στον μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή στην κοινωνία η οποία θλίβεται από την παρακμή της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης