Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σοφιανός (ΚΚΕ) για β' γύρο δημοτικών εκλογών: Στην Αθήνα καλούμε το λαό να καταδικάσει και τους δύο υποψηφίους

Σοφιανός (ΚΚΕ) για β' γύρο δημοτικών εκλογών: Στην Αθήνα καλούμε το λαό να καταδικάσει και τους δύο υποψηφίους
«Στηρίζουμε τους κομμουνιστές δημάρχους στον β' γύρο» το μήνυμα του υποψηφίου της ΛΑΣΥ στην Αθήνα
«Το ΚΚΕ απευθύνεται στον λαό και τον καλεί στους έξι δήμους που κατεβαίνει η "Λαϊκή Συσπείρωση" στον β' γύρο να ψηφίσει τους κομμουνιστές δημάρχους» επισήμανε ο Νίκος Σοφιανός, μιλώντας στον τ/σ ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτώβρη.
Όπως τόνισε, «στην Πάτρα το ΚΚΕ καλεί τον λαό να στηρίξει τον Κ. Πελετίδη που έχει κάνει ένα πρωτοφανές έργο για τα δεδομένα της πόλης και για να συνεχίσει να ασκεί φιλολαϊκή πολιτική με κατάργηση της ανταποδοτικότητας, με χαμηλότερους συντελεστές φορολόγησης και άλλα μέτρα που έδωσαν ανάσες ανακούφισης στον λαό της πόλης».
Όσον αφορά την Αθήνα, σημείωσε ότι το ΚΚΕ, «όπως και σε παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις (π.χ. Καμίνης) λέει λευκό ή άκυρο και καλεί τον λαό να καταδικάσει και τους δύο υποψήφιους γιατί έχουν την ίδια πολιτική, γεγονός που αποδείχθηκε και στην προηγούμενη τετραετία, όταν ψήφιζαν μαζί εμβληματικές αντιλαϊκές αποφάσεις».
Για την κατάσταση του Κηφισού, επανέλαβε τις καταγγελίες που έκανε η "Λαϊκή Συσπείρωση" προεκλογικά, ότι «το ποτάμι έχει να συντηρηθεί εδώ και είκοσι χρόνια, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων και των περιφερειών που έχουν περάσει σε αυτό το διάστημα» και σημείωσε «τον κίνδυνο που υπάρχει τόσο για υπερχείλιση αλλά και για βύθιση καθώς τοιχώματα και βυθός είναι διαβρωμένα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης