Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο θα συναντηθεί το απόγευμα ο Μητσοτάκης

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο θα συναντηθεί το απόγευμα ο Μητσοτάκης
Η συνάντηση θα γίνει στις 16:00 στο Μέγαρο Μαξίμου
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο θα συναντησθεί το απόγευμα της Τετάρτης 11/10 ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η συνάντηση θα γίνει στις 16:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στη συνέχεια, στις 17:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.
Υπενθυμίζεται ότι στην Αθήνα βρίσκεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, κατόπιν προσκλήσεως της Ιεράς Συνόδου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, για να παραστεί στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, που διοργανώνεται με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών του περιοδικού Θεολογία.
Το μεσημέρι της Τρίτης 10/10 τον υποδέχθηκαν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» -με τη συνοδεία αγήματος της Αερονομίας της Πολεμικής Αεροπορίας- τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Μητροπολίτες Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο Γενικός Διευθυντής της Ε.Μ.Υ.Ε.Ε. και Γραμματέας της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής Εκπροσωπήσεως του Γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, και εκ μέρους της Κυβέρνησης, ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκος Πιερρακάκης.
pierrakakis1.JPG
Το απόγευμα η έναρξη του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα μεταβεί στις 18:30 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αθηνών για να παραστεί στην τελετή έναρξης του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου, το οποίο διοργανώνει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση και τη συνεχή κυκλοφορία του επιστημονικού περιοδικού Θεολογία.
Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν από 11-14/10 στην Αθήνα, ενώ η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αθηνών με περίπου 500 προσκεκλημένους.
Ήδη έχει δηλώσει την παρουσία της η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πολλά μέλη της Κυβέρνησης, Γενικοί Γραμματείς και προσωπικότητες και τα μέλη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης