Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης για β΄ γύρο αυτοδιοικητικών εκλογών 15/10: Στις 6 περιφέρειες και στους 2 μεγάλους δήμους επικεντρωμένη η προσπάθεια

Βορίδης για β΄ γύρο αυτοδιοικητικών εκλογών 15/10: Στις 6 περιφέρειες και στους 2 μεγάλους δήμους επικεντρωμένη η προσπάθεια
«Ο Κ. Μπακογιάννης αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την εκλογική αναμέτρηση παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά. Θα διεκδικήσει τους ψηφοφόρους που δεν προσήλθαν στις κάλπες, αλλά και εκείνους που επέλεξαν κάτι διαφορετικό», ανέφερε για τον Δήμο Αθηναίων ο Μ. Βορίδης
Σχετικά Άρθρα
«Στόχος μας είναι οι 13 περιφέρειες και 3 δήμοι και αυτόν θα διεκδικήσουμε», υπενθύμισε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, σημειώνοντας ενόψει του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 15/10 ότι πλέον η προσπάθεια είναι επικεντρωμένη στις 6 περιφέρειες και τους 2 μεγάλους δήμους.
Ο κ. Βορίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τη στρατηγική της ΝΔ στο β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών είπε πως «στις έξι περιφέρειες και στους μεγάλους δύο δήμους, είναι επικεντρωμένη η προσπάθειά μας».
Για τον δήμο Αθηναίων, με διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου τους Κ. Μπακογιάννη και Χ. Δούκα, σημείωσε ότι «ο Κ. Μπακογιάννης αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την εκλογική αναμέτρηση παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά. Θα διεκδικήσει τους ψηφοφόρους που δεν προσήλθαν στις κάλπες, αλλά και εκείνους που επέλεξαν κάτι διαφορετικό».
Για τη Θεσσαλία, όπου υπάρχουν δύο υποψήφιοι, ο ένας στηριζόμενος από τη ΝΔ και ο άλλος προερχόμενος από τη ΝΔ, είπε ότι «η ΝΔ θα επιμείνει στην επιλογή των προσώπων» και εξήγησε πως «οι περιφέρειες έχουν να διαχειριστούν σημαντικά ποσά από ΕΣΠΑ που θα αλλάξουν τη ζωή των κατοίκων. Το Ταμείο Ανάκαμψης έχει ασφυκτικά περιθώρια και αν δεν μπορέσει κάποιος άμεσα να τα απορροφήσει θα χαθούν κονδύλια. Για αυτό προτείνουμε τους συγκριμένους περιφερειάρχες». Πρόσθεσε ότι «τα πρόσωπα έχουν πείρα και τώρα πρέπει να τρέξουν προγράμματα για να συνεχίσει η ωρίμανση των έργων».
Τέλος, σχετικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι το ζήτημα το χειρίζεται ο πρωθυπουργός και ο ίδιος θα τοποθετηθεί «όταν ανοίξει το θέμα», ενώ για το ζήτημα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια υπενθύμισε ότι «αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης