Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει τον Αποστολάκη για τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών: Οι «αντάρτες» της ΝΔ είναι πρόβλημα της ΝΔ

Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει τον Αποστολάκη για τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών: Οι «αντάρτες» της ΝΔ είναι πρόβλημα της ΝΔ
«Πρόκειται για προσωπικές απόψεις του Ευάγγελου Αποστολάκη και δεν αποτελούν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ» η διαρροή της Κουμουνδούρου
Νέα εσωκομματική αναταραχή προκλήθηκε στην Κουμουνδούρου από τις δηλώσεις του Ευάγγελου Αποστολάκη, αναφορικά με τη γραμμή που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, αφού ο βουλευτής Επικρατείας υπενόησε ότι το κόμμα ενδέχεται να δώσει στήριξη στους «αντάρτες της ΝΔ» σε ορισμένες περιπτώσεις.
Πρόκειται για προσωπικές απόψεις του Ευάγγελου Αποστολάκη και δεν αποτελούν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημείωσαν στη διάψευσή τους πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκαθαρίζοντας, έτσι, πως οι αντάρτες της ΝΔ είναι πρόβλημα της ΝΔ και όχι του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.
Η επίμαχη δήλωση του κ. Αποστολάκη που προκάλεσε κομφούζιο στην Κουμονδούρου ήταν η εξής: «Έχω την αίσθηση πως στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί, στηρίζουμε τον κ. Αγγελούδη, στην Αθήνα τον κύριο Δούκα και από εκεί και μετά, σε κάθε περιφέρεια πού μπορούμε να βοηθήσουμε...».
Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του Action 24 για το κατά πόσο «θα στηρίξετε τους αντάρτες της ΝΔ;» απάντησε «όπου χρειάζεται».
Εμμένοντας, ο δημοσιογράφος τον ξαναρώτησε αν εννοεί και τις υποψηφιότητες του Κωνσταντίνου Μουτζούρη (Βόρειο Αιγαίο), Γιώργου Αμανατίδη (Δυτική Μακεδονία) και Γιάννη Τρεπεκλή (Ιόνιο), με τον βουλευτή και στενό συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη να απαντά: «Αυτό, το να βαφτίζουμε τους αντάρτες Νέα Δημοκρατία, για να πέφτει η πινελιά του χρώματος στην περιοχή, είναι περίεργο».
«Θα στηρίξετε τους "αντάρτες" απέναντι στις επίσημες υποψηφιότητες της ΝΔ;» τον ρώτησε ξανά ο δημοσιογράφος, με τον κ. Αποστολάκη να αναφέρει: «Δεν έχω συνεννοηθεί με κανέναν, δεν ξέρω τις επίσημες θέσεις, αυτά που σας λέω είναι αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Από εκεί και μετά, θα δούμε… Έχουν ανακοινωθεί αυτά. Έχει βγει ο κ. Κασσελάκης και έχει πει ποιους στηρίζει», επεσήμανε.
Στη συνέχεια προσπάθησε να αναδιπλωθεί λέγοντας: «Κοιτάξτε, σε κάθε περίπτωση και σε κάθε περιφέρεια συνεννοούμαστε με τις τοπικές οργανώσεις και θα δούμε εκεί τι θα στηρίξουμε και τι θα γίνει. Είναι θέμα ανθρώπων και συμβούλων που βρίσκονται εκεί. Δεν έχω ακριβή εικόνα να σας δώσω αυτή τη στιγμή, αλλά θεωρώ πως έχουμε περιθώρια να στηρίξουμε. Και θα ανακοινωθούν αυτά εγκαίρως». 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης