Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρωτούλης για τη στάση του ΚΚΕ στο β' γύρο: Αυτοί που έχουν ψηφίσει τρία μνημόνια δεν είναι προοδευτικοί για τον λαό

Πρωτούλης για τη στάση του ΚΚΕ στο β' γύρο: Αυτοί που έχουν ψηφίσει τρία μνημόνια δεν είναι προοδευτικοί για τον λαό
«Το βράδυ των εκλογών βάφτηκαν για λίγο με διάφορα χρώματα και τώρα ξαναεμφανίζονται "ανεξάρτητοι"¨» τονίζει ο Γ. Πρωτούλης
«Για τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών, κριτήριο για τον κόσμο πρέπει να είναι ποιος από τους υποψηφίους έχει υπηρετήσει με συνέπεια τα δικαιώματα των εργαζομένων και ποιος την κυβερνητική πολιτική και όχι οι ταμπέλες του "ανεξάρτητου" ή όχι» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Περιφέρειας Αττικής μιλώντας, στον τ/σ Open το πρωί της Τρίτης 10 Οκτωβρίου.
Σημείωσε πως «αυτοί που έχουν ψηφίσει τρία μνημόνια δεν είναι προοδευτικοί για τον λαό» και κατήγγειλε την «υποκρισία που επικρατεί, με βάση την οποία οι υποψήφιοι κομμάτων εμφανίζονταν "ανεξάρτητοι", το βράδυ των εκλογών βάφτηκαν για λίγο με διάφορα χρώματα και τώρα ξαναεμφανίζονται "ανεξάρτητοι"».
«Σε έξι δήμους της χώρας», προσέθεσε, «Πάτρα, Καισαριανή, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Τύρναβο και Νίκαια, ο λαός, οι εργαζόμενοι μπορεί να έχουν έναν αγωνιστή δήμαρχο στο πλευρό τους, που θα παλεύουν μαζί ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται και γι' αυτό πρέπει να τους στηρίξει την επόμενη Κυριακή».
Όσον αφορά την άνοδο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε όλη τη χώρα, σημείωσε ότι «δείχνει πως δυναμώνει σταθερά το ρεύμα αμφισβήτησης στην κυρίαρχη πολιτική» και προσέθεσε πως «η κυβέρνηση δεν έχει πάρει λευκή επιταγή από τον λαό για να περάσει ως οδοστρωτήρας για να ισοπεδώσει τα δικαιώματα του λαού».
Ο Γ. Πρωτούλης σημείωσε πως το ΚΚΕ «θα αξιοποιήσει τη δύναμη που του έδωσε ο λαός για την ανασύνταξη του εργατικού-λαϊκού κινήματος, για την αύξηση της συμμετοχής των πολλών σε σωματεία, συλλόγους και φορείς, για να ανέβει η οργανωμένη λαϊκή διεκδίκηση, γιατί μόνο αυτή φέρνει αποτελέσματα και όχι οι σωτήρες που εμφανίζονται και θέλουν τον λαό θεατή».
Ερωτηθείς σχετικά, εξέφρασε «τη συμφωνία του ΚΚΕ στην εισαγγελική παρέμβαση για τις απαράδεκτες δηλώσεις Μπέου», τονίζοντας επίσης ότι «μέσα ενημέρωσης ξοδεύουν χρόνο για να χαϊδεύουν ένα λούμπεν στοιχείο τη στιγμή που κρίνονται πολύ πιο σοβαρά θέματα για το λαό μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης