Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτρος Παππάς: O ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αλλάξει στρατηγική - Δεν μπορεί να χρεωθεί η νέα ηγεσία το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Πέτρος Παππάς: O ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αλλάξει στρατηγική - Δεν μπορεί να χρεωθεί η νέα ηγεσία το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών
Για τα ποσοστά του κόμματος που έπεσαν στη Θεσσαλία, ο Π. Παππάς εκτίμησε ότι στον δεύτερο γύρο θα ανατραπεί το σκηνικό
«Είμαστε 3 μήνες μετά από μια συντριπτική ήττα στις εθνικές εκλογές, αλλάξαμε αρχηγό και νομίζω ότι δεν μπορεί να χρεωθεί η νέα ηγεσία το αποτέλεσμα», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Πέτρος Παππάς, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο κ. Παππάς μιλώντας στον ΣΚΑΙ σημείωσε πως «ο νέος αρχηγός (Στ. Κασσελάκης) βρήκε έτοιμη στρατηγική. Πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε χρόνο».
Υπογράμμισε ωστόσο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να αλλάξει στρατηγική και «να εκφράσει τα αιτήματα της κοινωνίας και εκεί νομίζω ότι θα επικεντρωθεί το παιχνίδι».
Κληθείς να απαντήσει εάν η επιλογή των υποψηφίων οδήγησε σε νέα πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο κ. Παππάς υποστήριξε πως η χείρα φιλίας στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δεν ευδοκίμησε.
Για τα ποσοστά του κόμματος που έπεσαν στη Θεσσαλία, ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι στον δεύτερο γύρο θα ανατραπεί το σκηνικό.
Αναφερόμενος στον δήμαρχο Βόλου, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του «κατάπτυστες» και είπε χαρακτηριστικά «να τον χαίρονται οι πολίτες του Βόλου τον κ. Μπέο». Πρόσθεσε ότι το κόμμα του δεν υποστηρίζει χυδαιότητες κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας «μακριά από μας κάθε χυδαιότητα και αποκηρύσσουμε κάθε υβρεολόγιο εναντίον του πρωθυπουργού, εναντίον του οποιοδήποτε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης