Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Θεσσαλία ο Αυγενάκης - Διαδοχικές τομεακές συσκέψεις με πληγέντες παραγωγούς στις 10-11/10

Στη Θεσσαλία ο Αυγενάκης - Διαδοχικές τομεακές συσκέψεις με πληγέντες παραγωγούς στις 10-11/10
Στόχος των συσκέψεων είναι να εξειδικευθούν τα επόμενα βήματα που θα οδηγήσουν στην ανάταξη και αναγέννηση της αγροτικής παραγωγής στη Θεσσαλία
Οι επόμενες κινήσεις με στόχο την ανασυγκρότηση της αγροτικής παραγωγής στη Θεσσαλία που επλήγη από τις κακοκαιρίες, αποτελούν το αντικείμενο των τομεακών συσκέψεων της ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που θα γίνουν σήμερα, Τρίτη 10/10 και αύριο, Τετάρτη 11/10.
Των συσκέψεων θα προεδρεύσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης και οι υφυπουργοί Διονύσης Σταμενίτης και Σταύρος Κελέτσης, οι Γενικοί Γραμματείς Γιώργος Στρατάκος και Κώστας Μπαγινέτας, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ, Παναγιώτης Χατζηνικολάου.
Στις συναντήσεις θα μετάσχει και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.
Πριν από τη μετάβασή του στη Λάρισα, ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Στρατάκος θα επισκεφθούν την Αμερικανική Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη.

Οι συσκέψεις

Σήμερα, Τρίτη 10/10, θα γίνουν συσκέψεις με κτηνοτρόφους, προέδρους Συνεταιρισμών της Θεσσαλίας και βουλευτές.
Την Τετάρτη 11/10 θα γίνουν συσκέψεις με παραγωγούς βάμβακος, σιτηρών, ντομάτας, συλλόγους αλιέων και μελισσοκόμων, με Τεχνικούς Συμβούλους/ΚΥΔ και με ιδιοκτήτες καταστημάτων Γεωργικών εφοδίων.
Στόχος των συσκέψεων είναι να εξειδικευθούν τα επόμενα βήματα που θα οδηγήσουν στην ανάταξη και αναγέννηση της αγροτικής παραγωγής στη Θεσσαλία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης