Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έλενα Ακρίτα κατά Μπέου: Ελεεινέ συκοφάντη δεν θα περάσεις καλά μαζί μου

Έλενα Ακρίτα κατά Μπέου: Ελεεινέ συκοφάντη δεν θα περάσεις καλά μαζί μου
Για την υπόθεση σύνταξης της μητέρας της βουλευτού
Ακάθεκτος στο ίδιο πνεύμα των προηγούμενων περιφρονητικών δηλώσεών του για το Στέφανο Κασσελάκη και τους ομοφυλόφιλους, συνέχισε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας τη Δευτέρα στην εκπομπή «Το πρωινό» του ΑΝΤ1.
Ο κ. Μπέος δήλωσε ότι το 90% των Ελλήνων επικρίνουν όπως ο ίδιος, το Στέφανο Κασσελάκη, δε μπορούν όμως να το εκφράσουν ελεύθερα. Επανερχόμενος προσβλητικά ανέφερε «μάγκας και Κασσελάκης δεν πάνε μαζί», ενώ επιχειρώντας να υπερασπιστεί τις δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι «οι κακοπροαίρετοι τις διαστρέβλωσαν και τις παρεξήγησαν». «Η δήλωσή μου δεν ήταν λάθος, λάθος την παίρνετε εσείς», τόνισε, ενώ υπογράμμισε ότι «η λέξη π…δες πήγαινε στο Κασσελάκη και όχι στους ομοφυλόφιλους. Αν κάποιοι το θεώρησαν προσβλητικό και θίχτηκαν το παίρνω πίσω τη λέξη».
Τέλος πέραν του κ. Κασσελάκη από τα βέλη του δεν ξέφυγαν και άλλα πρόσωπα της επικαιρότητας όπως η Έλενα Ακρίτα για την οποία δήλωσε «άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε», δήλωσε προκαλώντας σφοδρή αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα παραπάνω προκάλεσαν σφοδρή αντίδραση της Ελενας Ακρίτα: «Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της (πεθαμένης) μάνας της»;
Μπέος στον Λιάγκα.
Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο. Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης