Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι celebrities των δημοτικών εκλογών 2023 - Πόσους σταυρούς πήραν - Ποιοι εξελέγησαν

Οι celebrities των δημοτικών εκλογών 2023 - Πόσους σταυρούς πήραν - Ποιοι εξελέγησαν
Κάποιοι κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ άλλοι απέτυχαν
Τη μάχη του σταυρού διεκδίκησαν αρκετοί celebrities στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.
Κάποιοι κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ άλλοι απέτυχαν.
Για παράδειγμα, ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας -κατά κόσμον Χαράλαμπος Ρασσιάς- κατέβαινε ως υποψήφιος δήμαρχος στο Χαλάνδρι, ωστόσο, ο συνδυασμός του κατετάγη στην τρίτη θέση με ποσοστό 14,91%, καθώς έλαβε 3.857 σταυρούς.
Ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος θεωρείται αρκετά έμπειρος αυτοδιοικητικός καθώς ασχολείται εδώ και χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν κατάφερε να εκλεγεί Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, καθώς ο συνδυασμός του πήρε το 24,9%, δηλαδή 74.923 ψήφους.
Στο ψηφοδέλτιο του νέου περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι ήταν η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (κεντρικός τομέας) που πήρε 2.277 σταυρούς, η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη (νότιος τομέας) που έλαβε 9.511 ψήφους, ο πρώην παίκτης του Survivor Σάκης Κατσούλης (δυτικός τομέας) που εξασφάλισε στήριξη από 6.209 πολίτες, ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης που σάρωσε στον κεντρικό τομέα καθώς ήρθε δεύτερος με 10.218 ψήφους και η Ολυμπιονίκης Βασιλική Μιλλούση στον νότιο τομέα με 11.617 σταυρούς.
Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υποψηφιότητα είχε θέσει ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος έλαβε 2.050 σταυρούς.
Υποψηφιότητα για δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης είχε θέσει και ο Βαγγέλης Σερίφης, ευρέως γνωστός ως DJ Rico, ωστόσο κατετάγη τέταρτος με μόλις 7,27 %, έχοντας λάβει 1.466 ψήφους.
Στο Περιστέρι, ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης επανεκλέγη δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη, καταφέρνοντας να βγει τρίτος στη σειρά κατάταξης με 3.386 σταυρούς.
Στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, ο τραγουδιστής και πρώην αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Μπίγαλης έλαβε 183 ψήφους με τον συνδυασμό του ηθοποιού Γιάννη Βούρου που επανεξελέγη δήμαρχος.
Στον ίδιο δήμο υποψήφιος ήταν και ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος ήρθε δεύτερος σε σειρά προτίμησης με 407 σταυρούς.
Ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης με τον συνδυασμό της Μαρίνας Πατούλη και πήρε 125 ψήφους καταλαμβάνοντας την έκτη θέση.
Στον δήμο Αγίας Παρασκευής την τύχη της δοκίμασε και η Ιωάννα Πηλιχού, η οποία κατετάγη τρίτη στο ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη με 97 σταυρούς.
Στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη κατέβηκε η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά λαμβάνοντας 1.485 ψήφους, ο σεφ Βασίλης Καλλίδης που πήρε 929 σταυρούς, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας που ψηφίστηκε από 986 Αθηναίους και η Κατερίνα Γκαγκάκη με 3.945 ψήφους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης