Πολιτική

Πυρά Μπέου κατά Κασσελάκη: «Να υιοθετούμε παιδιά να τους κάνουμε π@@στηδες;»

Πυρά Μπέου κατά Κασσελάκη: «Να υιοθετούμε παιδιά να τους κάνουμε π@@στηδες;»
Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλευρά του, είπε απαντώντας στις χυδαίες δηλώσεις Μπέου, ότι περιμένει από τη δικαιοσύνη να επιληφθεί του θέματος
Ο Αχιλλέας Μπέος στην ομιλία του στους πολίτες του Βόλου λίγο μετά τη διαφαινόμενη νίκη του στον Δήμο Βόλου, εξαπέλυσε σεξιστική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη.
Ο δήμαρχος Βόλου, είπε από μικροφώνου έξω από το προεκλογικό του κέντρο στο πλήθος που ζητωκραύγαζε για τη νίκη του, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη:
«Τι είπε, ότι εγώ λέει δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια
. Δηλαδή τι θέλεις να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλουνε;
Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@στηδες; Για να μην τρελαθώ...
Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτή είναι η πατρίδα μου; Αφήστε με να είμαι έτσι μόνος μου...».
Οι υποστηρικτές του Αχιλλέα Μπέου συνέχισαν να ζητωκραυγάζουν με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη στο άκουσμα της σεξιστικής επίθεσης του δημάρχου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κασσελάκης: Να επιληφθεί η Δικαιοσύνη

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλευρά του, είπε απαντώντας στις χυδαίες δηλώσεις Μπέου, ότι περιμένει από τη δικαιοσύνη να επιληφθεί του θέματος.
«Επειδή θα με ρωτήσετε για τις δηλώσεις αυτές, δεν έχω να πω πολλά. Παροτρύνω την Δικαιοσύνη - όπως κάνω πάντοτε - να κάνει τη δουλειά της και σε αυτή την περίπτωση» αρκέστηκε να σχολιάσει ο κ. Κασσελάκης για τις δηλώσεις του Αχ. Μπέου. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης