Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπουργείο Εσωτερικών: Ομαλή η εκλογική διαδικασία, λίγο μετά τις 22:00 το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα - Μεγάλη η αποχή

Υπουργείο Εσωτερικών: Ομαλή η εκλογική διαδικασία, λίγο μετά τις 22:00 το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα - Μεγάλη η αποχή
ε ό,τι αφορά τη συμμετοχή ο γ.γ. του ΥΠΕΣ είπε πως ενδεχομένως η συμμετοχή θα είναι κάτω από τον Ιούνιο, «ίσως εκεί γύρω στο 50%»
Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Θεόδωρος Μπαλέρμπας.
Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ, δεν αναφέρθηκαν μεγάλα προβλήματα, πέρα από κάποιες καθυστερήσεις δικαστικών αντιπροσώπων που διευθετήθηκαν νωρίς το πρωί.
Στις περιπτώσεις αυτές, «είτε προσήλθαν τελικά καθυστερημένα, είτε αντικαταστάθηκαν ακαριαία από τους εφόρους και οι αναπληρωματικοί έλαβαν τη θέση τους».
Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή ο γ.γ. του ΥΠΕΣ είπε πως ενδεχομένως η συμμετοχή θα είναι κάτω από τον Ιούνιο, «ίσως εκεί γύρω στο 50%».
Σημείωσε πάντως πως είναι σημαντικά τα στοιχεία για τη μέχρι τώρα συμμετοχή στη Θεσσαλία, όπου είχε προσέλθει στις κάλπες πάνω από το 35% έως τις 14.30.
Για τα αποτελέσματα, ο κ. Μπαλέρμπας επισήμανε ότι «λίγο μετά τις 22.00 θα έχουμε ένα ασφαλές αποτέλεσμα» ενώ τα πιο μικρά εκλογικά τμήματα από τις 19.20, όπως είπε, θα αρχίσουν να δίνουν αποτελέσματα.

www.bankingnew.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης