Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κρήτη ψήφισε ο Ανδρουλάκης: Το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης Μητσοτάκη έχει αποτύχει

Στην Κρήτη ψήφισε ο Ανδρουλάκης: Το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης Μητσοτάκη έχει αποτύχει
"Θέλουμε την αυτοδιοίκηση της αποκέντρωσης και της περιφερειακής ανάπτυξης να βγει νικητής", δήλωσε ο Ν. Ανδρουλάκης
Στο Ηράκλειο της Κρήτης ψήφισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης στις 11:30 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, 204 Εκλογικό Τμήμα.
Αφού ψήφισε, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «αγωνιζόμαστε για ένα κίνημα αυτοδιοικητικό δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στον πολίτη. Το ΠΑΣΟΚ στήριξε διαχρονικά την αυτοδιοίκηση της αποκέντρωσης και της περιφερειακής ανάπτυξης».
«Θέλουμε την αυτοδιοίκηση της αποκέντρωσης και της περιφερειακής ανάπτυξης να βγει νικητής. Το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης Μητσοτάκη έχει αποτύχει», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.
Αναλυτικά, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ στήριξε διαχρονικά -νομοθετικά και πολιτικά- την αυτοδιοίκηση. Με ενισχυμένους πόρους και υπηρεσίες κοντά στον πολίτη. Την αυτοδιοίκηση της αποκέντρωσης. Την αυτοδιοίκηση της περιφερειακής ανάπτυξης. Αυτή η αυτοδιοίκηση θέλουμε να είναι ο μεγάλος αποψινός νικητής και όχι το μοντέλο διοίκησης του κ.Μητσοτάκη, που θέλει δεκατρείς περιφερειάρχες να τον υπηρετούν και να είναι το «μακρύ χέρι» του Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα.
Αυτό το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης, που απέτυχε παταγωδώς τα τελευταία χρόνια -και ιδιαίτερα τους τελευταίους τρεις μήνες- με τις βιβλικές καταστροφές, με την ακρίβεια να καλπάζει, με την απαξίωση των θεσμών και τη δημοκρατίας θέλουμε απόψε να ηττηθεί.
Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε με προοδευτικά ψηφοδέλτια, με ένα αυτοδιοικητικό κίνημα δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στον πολίτη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης