Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδει o Κασσελάκης δημοσίευμα που τον εμφανίζει ως μέλος των Ρεπουμπλικάνων

Διαψεύδει o Κασσελάκης δημοσίευμα που τον εμφανίζει ως μέλος των Ρεπουμπλικάνων
"Στήριξα φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα - Μπάιντεν από το 2007. Και οι μικρές δωρεές που έχω κάνει, ήταν πάντα στο Δημοκρατικό Κόμμα", τονίζει ο Στ. Κασσελάκης
Διαψεύδει o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στ. Κασσελάκης, δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ που τον εμφανίζει ως μέλος των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ.
Ο κ. Κασσσελάκης σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι μέλος κανενός κόμματος και σημειώνει ότι από το 2007 στήριξε φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Obama- Biden και όχι το Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ.
Μάλιστα, τονίζει ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του ως προς την εφημερίδα που δημοσίευσε το πρωτοσέλιδο.
«Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών! Να με εμφανίσουν ως Ρεπουμπλικανό. Ο οποίος μάλιστα, το 2023, την ώρα που συζητούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, τάχα εγγραφόταν στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα στις ΗΠΑ!», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης στην ανάρτησή του, διαψεύδοντας σημερινό (8/10) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ.
Προσθέτει ότι «το «έγγραφό» τους έχει μέχρι και ψεύτικη διεύθυνση. Σας παραθέτω -όπως πάντα- την αλήθεια: Πληκτρολογώ τα πραγματικά μου στοιχεία και το σύστημα δεν με εμφανίζει εγγεγραμμένο σε κανένα κόμμα. Όμως δεν θέλω να κρύβομαι: Στήριξα φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα - Μπάιντεν από το 2007. Και οι μικρές δωρεές που έχω κάνει, ήταν πάντα στο Δημοκρατικό Κόμμα. Ως προς την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».
kass1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης