Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Ηράκλειο θα ψηφίσει στις 8/10 ο Ανδρουλάκης: Αύριο να υπάρχει ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της ενίσχυσης των δυνάμεων που υπηρετούν τον πολίτη

Στο Ηράκλειο θα ψηφίσει στις 8/10 ο Ανδρουλάκης: Αύριο να υπάρχει ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της ενίσχυσης των δυνάμεων που υπηρετούν τον πολίτη
Στο Ηράκλειο θα ψηφίσει την Κυριακή 8/10 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
«Αύριο να υπάρχει ένα ηχηρό μήνυμα, ένα μήνυμα υπέρ της αυτοδιοίκησης, της αποκέντρωσης, της ενίσχυσης των δυνάμεων που υπηρετούν τον πολίτη και όχι το Μέγαρο Μαξίμου», ευχήθηκε από το Ηράκλειο της Κρήτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8/10.
Ο κ. Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τους βουλευτές και στελέχη του κόμματος στο Ηράκλειο και σε χαλαρό κλίμα συζήτησαν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο ίδιος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους-στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές σε όλη την Ελλάδα, ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «είναι αδιανόητο τρεις μήνες κυβέρνησης της ΝΔ, να ζούμε την παρακμή του κράτους, της πολιτικής προστασίας, της κλιμάκωσης της αδιαφάνειας, της αλαζονείας».
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, «το ΕΣΥ βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Εδώ, στο Ηράκλειο, το Βενιζέλειο Νοσοκομείο σιγά-σιγά θα σταματήσει να κάνει χειρουργεία. Η υγεία, η παιδεία και η πολιτική προστασία βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, με αποτέλεσμα πάρα πολλές υπηρεσίες του κράτους να αδυνατούν να υπηρετήσουν τον πολίτη».
Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, «είδαμε την αδυναμία να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του πολίτη, μέσα από πολύ μεγάλα και ισχυρά κλιματικά φαινόμενα, με βιβλικές επιπτώσεις στη Θεσσαλία και στον Έβρο. Γι' αυτό, λοιπόν αύριο, αξίζει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ: Αυτοδιοίκηση για τον πολίτη, αυτοδιοίκηση για την περιφερειακή ανάπτυξη και όχι αυτοδιοίκηση εργαλείο και μακρύ χέρι του κ. Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα».
Αναλυτικά, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε:
«Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, στα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σε όλη την Ελλάδα.
Εύχομαι αύριο να υπάρχει ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της αυτοδιοίκησης, της αποκέντρωσης και της ενίσχυσης των δυνάμεων που υπηρετούν τον πολίτη και όχι το Μέγαρο Μαξίμου.
Είναι αδιανόητο, στους τρεις μήνες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να ζούμε την παρακμή του κράτους, της πολιτικής προστασίας, την κλιμάκωση της αδιαφάνειας και της αλαζονείας.
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Εδώ στο Ηράκλειο, το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, σιγά – σιγά θα σταματήσει να κάνει χειρουργεία.
Αλλά και σε όλη την Ελλάδα, σε τομείς όπως η Υγεία, η Παιδεία, η Πολιτική Προστασία, διαπιστώνεται η αδυναμία πολλών υπηρεσιών του κράτους να ανταποκριθούν στις ανάγκες του πολίτη.
Είδαμε την εν λόγω αδυναμία στις βιβλικές καταστροφές στη Θεσσαλία και τις σοβαρές επιπτώσεις των πυρκαγιών στον Έβρο.
Γι’ αυτό, λοιπόν, αύριο αξίζει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Αυτοδιοίκηση για τον πολίτη, αυτοδιοίκηση για την περιφερειακή ανάπτυξη και όχι αυτοδιοίκηση – εργαλείο και «μακρύ χέρι» του κ. Μητσοτάκη, σε όλη την Ελλάδα».

Πού θα ψηφίσει ο Ν. Ανδρουλάκης

Στο Ηράκλειο θα ψηφίσει την Κυριακή 8/10 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης αύριο στις 11:30 θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, 204 Εκλογικό Τμήμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης