Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βολές Πλεύρη... από τα αριστερά στον Κασσελάκη που «θέλει δύο αγόρια» με τον Τάιλερ - «Λογικές που παραπέμπουν σε ευγονική»

Βολές Πλεύρη... από τα αριστερά στον Κασσελάκη που «θέλει δύο αγόρια» με τον Τάιλερ - «Λογικές που παραπέμπουν σε ευγονική»
Κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη και για «πλήρη άγνοια ηθικών κανόνων»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης εξαπέλυσε πυρά ... εξ ευωνύμων στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή τη δήλωση του δεύτερου ότι «θα ήθελε δύο αγόρια» μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ «μέσω παρένθετης μητέρας».
Ειδικότερα, σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Κασσελάκη στο Twitter, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για μία τοποθέτηση η οποία «παραπέμπει σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας», ενώ κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη και για «πλήρη άγνοια ηθικών κανόνων».
Αναλυτικά, η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη:
«Πλήρης άγνοια ηθικών κανόνων ΙΥΑ (σ.σ. Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής), καθώς ορθά η ΕΕ απαγορεύει πλην εξαιρέσεων λόγω υγείας την επιλογή φύλου όπως και την επιλογή χαρακτηριστικών, π.χ. χρώμα ματιών, ως αντίθετες πρακτικές σε βιοηθικούς κανόνες. Τέτοιες λογικές παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης