Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοσκόπηση κόλαφος στο Δήμο Αθήνας: Το 63% δεν θέλει για δήμαρχο τον Μπακογιάννη - Μάχη Κασιδιάρη να μπει στο δεύτερο γύρο

Δημοσκόπηση κόλαφος στο Δήμο Αθήνας: Το 63% δεν θέλει για δήμαρχο τον Μπακογιάννη - Μάχη Κασιδιάρη να μπει στο δεύτερο γύρο
Το 62,9% των Αθηναίων θεωρεί πως πρέπει να εκλεγεί άλλος δήμαρχος από τον ΚώσταΜπακογιάννη
Τις παλινωδίες και τις σπατάλες της πρώτης τετραετίας στο Δήμο Αθηναίων φαίνεται ότι πληρώνει ο υποψήφιος Κώστας Μπακογιάννης, με την τελευταία δημοσκόπηση της Real Polls για λογαριασμό του Reader.gr να δείχνει ότι οι ψηφοφόροι είναι σφόδρα δυσαρεστημένοι από το "έργο του.
Ειδικότερα, σε ερώτηση: «Είστε πολύ, αρκετά, λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι από το έργο του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη», το 47,4% δήλωσε «καθόλου», το 24,1% είπε «λίγο», το 19,4% απάντησε «αρκετά» και μόλις 7,2% «πολύ».

1_66.jpg
2_110.jpg
Συνεπώς, στην ερώτηση «ποιον θα ψηφίζατε για Δήμαρχο εάν είχαμε εκλογές την Κυριακή», ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πρώτος με 26,3% και ακολουθούν: ο Χάρης Δούκας 12,1% και ο Κώστας Ζαχαριάδης με 10,5%.
Εν συνεχεία: Ηλίας Κασιδιάρης με 9,1%, ο Νίκος Σοφιανός με 8,4%, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης με 6,4% και η Ελένη Παπαδοπούλου με 3,6%.
3_87.jpg
Δεύτερος γύρος

Σε περίπτωση δεύτερου γύρου, σύμφωνα πάντα με τη μέτρηση της Real Polls, ο Κώστας Μπακογιάννης δείχνει να προηγείται έναντι του Κώστα Ζαχαριάδη ενώ σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι Δούκας και Μπακογιάννης τότε ο πρώτος δείχνει να έχει το προβάδισμα με 32,3% έναντι 31,4%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης