Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φαντάρος ο Κασσελάκης τον Νοέμβριο – Αποστολάκης: Συνέδριο όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έτοιμος

Φαντάρος ο Κασσελάκης τον Νοέμβριο – Αποστολάκης: Συνέδριο όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έτοιμος
Στο πλαίσιο του φυσιολογικού η αντίθεση και η εσωτερική αντιπαράθεση είπε ο κ.Αποστολάκης για τα 16 λευκά στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί όταν το κόμμα θα είναι έτοιμο είπε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, τονίζοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα πάει φαντάρος, πιθανότατα εντός του Νοεμβρίου στο Στρατό Ξηράς.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ και αναφερόμενος στην «ψυχρολουσία» των 16 λευκών που έλαβαν κατά την ψηφοφορία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα οι προτάσεις του κ.Κασσελάκη για την πλαισίωση οργάνων του κόμματος, ο κ.Αποστολάκης τόνισε ότι πρόκειται για μια εσωτερική αντιπαράθεση στο πλαίσιο του φυσιολογικού.

Γιατί στηρίζω Κασσελάκη

Ερωτηθείς γιατί στηρίζει τον κ.Κασσελάκη, ο κ.Αποστολάκης είπε ότι «στον κ. Κασσελάκη είδα μια καινούργια ελπίδα. Κάτι φρέσκο.
Κάτι καινούργιο.
Κάτι που είναι διαφορετικό.
Ότι υπάρχει η αίσθηση ότι δεν χάθηκε το όνειρο».
Όσον αφορά την αναβάθμιση του Π. Πολάκη και τις αντιδράσεις ο κ.Αποστολάκης σημείωσε ότι «ο κ. Κασσελάκης επέλεξε άτομα που μοιράζεται τις ίδιες απόψεις και έχουν τις ίδιες αγωνίες για θέματα που μας απασχολούν».

Τι είπε για Πολάκη

«Μπορεί ο τρόπος να είναι διαφορετικός αλλά καταλαβαίνουμε όλοι ότι o κ. Πολάκης έχει δουλέψει και είναι καθαρός» είπε ο κ.Αποστολάκης, ο οποίος στην επισήμανση ότι η αναβάθμισή του κ. Πολάκη από τον κ. Κασσελάκη δεν φέρνει κάτι καινούργιο στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «οι ιδέες είναι φρέσκες, οι άνθρωποι μπορεί να έχουν μια ιστορία».
«Ας αφήσουμε αυτή την ομάδα πώς θα λειτουργήσει.
Το αποτέλεσμα θα κρίνει το τι θα γίνει» τόνισε ο κ.Αποστολάκης.

Συνέδριο

Ερωτηθείς για το πότε θα γίνει το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Αποστολάκης ανέφερε ότι απαιτείται χρόνος και θα γίνει όταν θα είναι έτοιμο το κόμμα.
Όπως είπε η διεξαγωγή του συνεδρίου εντός του Νοεμβρίου, όπως ζητούν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι εφικτή καθώς θα χρειαστεί προεργασία και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάει φαντάρος αποκαλύπτοντας ότι θα είναι πολύ πιθανό να υπηρετήσει το Νοέμβριο στον Στρατό Ξηράς.

Δεν έχει κανένα νόημα ο πόλεμος

Για την επόμενη ημέρα στο ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Αποστολάκης σημείωσε ότι μόλις ξεκινήσουν οι διαδικασίες και αρχίζει να δουλεύει το κόμμα, τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά.
«Ο καθένας έχει ευθύνη για αυτά που κάνει και για αυτά που λέει.
Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αναστολές και αντιδράσεις.
Δεν θεωρώ όμως ότι είναι φυσιολογικό να ξεκινήσει ένας πόλεμος ο οποίος δεν έχει και κανένα νόημα.
Θεωρώ ότι ο χρόνος είναι κάτι το οποίο θα λειτουργήσει θετικά και ας δούμε λίγο και το πώς θα κινηθεί ο κ. Κασσελάκης από δω και στο εξής.
Αν όλο αυτό θα το κουμαντάρει με τον κατάλληλο τρόπο και αν η ομάδα που έχει επιλεγεί θα δώσει το αποτέλεσμα που αναμένεται» υποστήριξε ο κ.Αποστολάκης, ο οποίος δεν απέκλεισε το σενάριο αποχώρησης κάποιων στελεχών.
«Καλό θα είναι να μην γίνει.
Δεν περισσεύει κανείς» είπε ο κ.Αποστολάκης.

Αριστερός δε σημαίνει ότι ψάχνεις στα σκουπίδια για να φας

Σχολιάζοντας δήλωση του κ. Κασσελάκη ότι είναι ευκατάστατος και πιθανότατα δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά ο κ. Αποστολάκης δήλωσε ότι «αριστερός δεν σημαίνει ότι ψάχνεις στα σκουπίδια για να φας».
Σημείωσε, μάλιστα, ότι το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει μια οικονομική άνεση δεν σημαίνει ότι του στερείται το δικαίωμα να είναι αριστερός.

Δεν είναι λύση ο φράκτης στον Έβρο

Ερωτηθείς για το μεταναστευτικό και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη στον Έβρο δήλωσε ότι «είναι ένα εργαλείο που βοηθάει, αλλά δεν είναι η λύση του μεταναστευτικού».
«Ότι έχει γίνει καλώς έχει γίνει.
Έχει βοηθήσει στο μεταναστευτικό όμως τα θέματα της μετανάστευσης είναι πολλά.
Ο φράχτης είναι ένα από αυτά και θεωρώ ότι το έχουμε πάει σε ένα πολύ καλό σημείο.
Το να θεωρούμε ότι επειδή φτιάξαμε τον φράχτη λύσαμε το μεταναστευτικό είναι λάθος άποψη» είπε ο κ.Αποστολάκης, κάνοντας λόγο για ένα ευρωπαϊκό θέμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να πέφτει όλο το βάρος στην Ελλάδα.

Για F35

Ερωτηθείς για τα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ τόνισε ότι η επιλογή αυτών των πλοίων είναι εξαιρετική και ενδεχομένως ήταν καλύτερη επιλογή από αυτές που είχαμε επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν αρκούν οι τρεις γαλλικές φρεγάτες Belharrα. «Όλο αυτό θα το θα το κρίνουμε στο συνολικό αποτέλεσμα» είπε εκτιμώντας ότι η Ελλάδα θα πάρει από τις ΗΠΑ τα F-35 λέγοντας ότι όλο αυτό γίνεται παράλληλα και σε συντονισμό με το τι θα γίνει στην Τουρκία με τα F-16.
«Έτσι όπως κινούνται οι Αμερικάνοι δεν θα μας δώσουν ξεκάθαρη απάντηση αν δεν κλείσει το θέμα με τους Τούρκους.
Πιθανώς οι αποφάσεις για τα F-16 και τα F-35 να πάνε μαζί» δήλωσε ο κ. Αποστολάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης