Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βέλη της Ελληνικής Λύσης κατά του ΠΑΣΟΚ: «Υπερψήφισαν τροπολογία που επιτρέπει τη χρήση λογισμικών παρακολούθησης»

Βέλη της Ελληνικής Λύσης κατά του ΠΑΣΟΚ: «Υπερψήφισαν τροπολογία που επιτρέπει τη χρήση λογισμικών παρακολούθησης»
«Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Παπανδρέου, υπερψήφισε την τροπολογία που επιτρέπει την χρήση λογισμικών τύπου Predator» καταγγέλλει η Ελληνική Λύση
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνικής Λύση:

«Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ ξιφουλκεί για την χρήση λογισμικών παρακολούθησης «εντός των τειχών» ενώ ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης κάνει πολιτική καριέρα ως «θύμα του παράνομου λογισμικού», ο ευρωβουλευτής του, Ν. Παπανδρέου, υπερψήφισε την τροπολογία που επιτρέπει την χρήση λογισμικών τύπου Predator για την παρακολούθηση δημοσιογράφων! Πρόκειται για την τροπολογία 115 στο ψήφισμα Verheyen, που ήδη προκαλεί διεθνείς αντιδράσεις.
Πρόκειται για τον ορισμό της υποκρισίας! Ειδικά από τη στιγμή που το κόμμα του κ. Ανδρουλάκη έχει εξαπολύσει συκοφαντική εκστρατεία κατά της Ελληνικής Λύσης, του μοναδικού κόμματος που κατονόμασε τους αυτουργούς των υποκλοπών εντός βουλής, όταν το ΠΑΣΟΚ είχε επιδοθεί σε ρεσιτάλ «αοριστίας».
Η Ελληνική Λύση φυσικά καταψήφισε την συγκεκριμένη τροπολογία, αποδεικνύοντας την προσήλωση της στην ελευθερία του λόγου. Ελευθερία του λόγου που είχε πρακτικά καταργήσει η προηγούμενη διοίκηση του ΕΣΡ, με την απολυτη στήριξη του ΠΑΣΟΚ!
Ο τελευταίος λοιπόν που δικαιούται να μιλάει για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και λογισμικά παρακολούθησης, είναι πλέον ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης