Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ): Λάθος η δήλωση του Υπουργού Άμυνας που συνδέει την αποστρατιωτικοποίηση με το casus belli

Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ): Λάθος η δήλωση του Υπουργού Άμυνας που συνδέει την αποστρατιωτικοποίηση με το casus belli
 «Δεν μπορεί να λέει ο υπουργός Άμυνας πως "ό,τι απειλείται, δεν αποστρατιωτικοποιείται"» τόνισε από την Καβάλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ 
Στην Καβάλα περιόδευσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, απ’ όπου σχολίασε αιχμηρά τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια, πως «"ό,τι απειλείται, δεν αποστρατιωτικοποιείται"».
Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι θεωρεί απαράδεκτη τη χθεσινή δήλωση του υπουργού Άμυνας.
«Δεν μπορεί να λέει ο υπουργός Άμυνας της χώρας πως "ό,τι απειλείται, δεν αποστρατιωτικοποιείται", συνδέοντας την αποστρατιωτικοποίηση με το casus belli» ανέφερε τονίζοντας:
«Για το ΠΑΣΟΚ δεν αποστρατιωτικοποιείται τίποτα διότι τα νησιά είναι δικά μας και έχουμε δικαίωμα να έχουμε όσο στρατό θέλουμε για να περιφρουρήσουμε την ασφάλεια και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».
Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δαμιανό Καγγελίδη ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε την υποψηφιότητά του λέγοντας πώς «ανέλαβε να εκπροσωπήσει την παράταξή μας στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Με ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο δίνει τον αγώνα να αλλάξει η περιφέρεια σελίδα».
Προσέθεσε ότι η σημερινή περιφερειακή διοίκηση έχει τεράστια ευθύνη για τις απερίγραπτες επιπτώσεις από τις φυσικές καταστροφές στον Έβρο και στη Ροδόπη.
«Χρειαζόμαστε η διοίκηση της εκάστοτε περιφέρειας να μην λειτουργεί ως το "μακρύ χέρι" του Μαξίμου και του κ. Μητσοτάκη τόσο εδώ όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αυτοδιοίκηση για την αυτοδιοίκηση. Αυτοδιοίκηση για την αποκέντρωση. Αυτοδιοίκηση για την περιφερειακή ανάπτυξη», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης.
Ζήτησε από τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να στηρίξουν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για καλύτερες ημέρες, «για να υπηρετήσει πραγματικά τους πολίτες αυτούς και όχι την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».
Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι «η ψήφος της ερχόμενης Κυριακής έχει και ακόμη μια αξία. Να στείλουμε μήνυμα σε αυτούς που θεωρούν ότι το κράτος είναι λάφυρο και όχι υπηρέτης του πολίτη. Σε αυτούς που το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου δεν έχουν επιβάλει κανένα πρόστιμο για την αισχροκέρδεια στο ράφι, αφήνοντας τις τιμές των προϊόντων να καλπάζουν εις βάρος της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων πολιτών».
Επέκρινε παράλληλα τη κυβέρνηση, η οποία -όπως είπε- «μέσα σε λίγους μήνες προχώρησε σε κινήσεις απαξίωσης των θεσμών».
«Είδαμε τον κ. Μητσοτάκη να τα βρίσκει με τον Βελόπουλο για να αλλάξουν τη σύνθεση της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών. Για να εμποδίσουν τον κ. Ράμμο να βάλει πρόστιμο στην ΕΥΠ για τις υποκλοπές» ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης