Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Νέα λαθροχειρία της κυβέρνησης με τροπολογία του υπουργείο οικονομικών στο νομοσχέδιο για την υγεία

Ελληνική Λύση: Νέα λαθροχειρία της κυβέρνησης με τροπολογία του υπουργείο οικονομικών στο νομοσχέδιο για την υγεία
Την «υποκρισία της κυβέρνησης και την «συνεχιζόμενη εργαλειοποίηση του κοινοβουλίου» καταγγέλλει η Ελληνική Λύση με ανακοίνωσή της
Κυβερνητική «λαθροχειρία» χαρακτηρίζει την κατάθεση τροπολογίας του υπουργείου οικονομικών στο νομοσχέδιο για την υγεία η Ελληνική Λύση.
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει:
«Η τροπολογία την οποία έφερε το υπουργείο οικονομικών στο νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας καταδεικνύει την υποκρισία της κυβέρνησης και την συνεχιζόμενη εργαλειοποίηση του κοινοβουλίου με σκοπό την παγίδευση της αντιπολίτευσης.
Εμείς ως Ελληνική Λύση τασσόμαστε από θέση αρχής, υπέρ οποιασδήποτε μείωσης φόρου και έχουμε ζητήσει επανειλημμένα την μείωση ή και μηδενισμό του ΦΠΑ στα καταναλωτικά αγαθά η οποία θα έχει άμεση επίπτωση στην διαβίωση των νοικοκυριών.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως, η μείωση του ΦΠΑ στα γεωργικά μηχανήματα γίνεται για λόγους εντυπώσεων αφού όλοι γνωρίζουμε ότι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι οι οποίοι τηρούν βιβλία και υπόκεινται σε ΦΠΑ, ο ΦΠΑ των αγορών για αυτούς δεν συνιστά κόστος.
Η κυβέρνηση λοιπόν ας αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και τους πολιτικαντισμούς και ας προχωρήσει σε γενναία και έμπρακτη στήριξη, ειδικά της πρωτογενούς παραγωγής και των νοικοκυριών.
Οι προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για μείωση εώς και μηδενισμό του ΦΠΑ στα βασικά είδη διαβίωσης και στην άμεση κατάργηση των φόρων στο αγροτικό πετρέλαιο, είναι άμεσα εφαρμόσιμες και με ελάχιστο δημοσιονομικό κόστος.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης