Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απασφάλισαν Πολάκης - Αγαπηδάκη στη Βουλή: «Κάνατε το τρολ Υπουργό» - «Με την πολάκεια επιστήμη και την πολάκεια πολιτική»

Απασφάλισαν Πολάκης - Αγαπηδάκη στη Βουλή: «Κάνατε το τρολ Υπουργό» - «Με την πολάκεια επιστήμη και την πολάκεια πολιτική»
«Μετά το πολάκειο ήθος, έχουμε και την πολάκεια επιστήμη και την πολάκεια πολιτική» δήλωσε με νόημα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας
«Μετά το πολάκειο ήθος, έχουμε και την πολάκεια επιστήμη και την πολάκεια πολιτική. Αναρωτιέμαι εάν ο κ. Κασσελάκης που είναι αμερικανοσπουδαγμένος αποδέχεται τις επιστημονικές απόψεις και την μεθοδολογία του κ. Πολάκη που έρχεται και επιλέγει στοιχεία που κανένας άλλος δεν έχει ανακαλύψει στον κόσμο, νομίζοντας ότι είναι και τα σωστά για να μετράμε κάτι το συγκεκριμένο» απάντησε η αν. υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη σχολιάζοντας την τοποθέτηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια.

Αποτύχατε στη διαχείριση της πανδημίας

Προηγουμένως ο κ. Πολάκης, με αφορμή την διάταξη για τα μονοκλωνικά αντισώματα είπε πως η ρύθμιση αυτή στο παρών νομοσχέδιο είναι η απόδειξη ότι η επιχείρηση "Ελευθερία" απέτυχε.
«Απέτυχε διότι λέτε αισχρά ψέματα. Οι νεκροί στην Ελλάδα είναι σήμερα 37.089. Ο πιο αξιόπιστος δείκτης θανάτων είναι ο δείκτης θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Αυτός είναι ο πιο σκληρός δείκτης που δείχνει τι έχει πετύχει η χώρα στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ποιός είναι για τη χώρα μας σήμερα; 3.595. Πόσο έχει η Πορτογαλία που την ξεπεράσαμε; 2.813. Η Γαλλία 2.556. Η Αυστρία 2.486. Η Γερμανία 2.100, η Ολλανδία 1.336, η Νορβηγία 1.028». Εδώ λοιπόν που είπατε ότι μας σώσατε αποδεικνύεται ότι είμαστε η μόνη χώρα της Δυτικής Ευρώπης σε θανάτους. Κι οι λόγοι είναι δύο: Δεν φέρατε όταν έπρεπε έστω και καθυστερημένα τις θεραπείες των μονοκλωνικών αντισωμάτων και γιατί δεν είχατε πραγματικές ΜΕΘ που να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα περιστατικά» ανέφερε συγκεκριμένα.

«Πολάκεια επιστήμη» και «πολάκεια πολιτική»

«Ο κ. Πολάκης μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα στη ''Πολάκεια'' λογική και το ''Πολάκειο'' ύφος, ανακαλύψαμε τώρα ότι έχει βάλει μπροστά να φέρει και στην ''Πολάκεια'' επιστήμη, την ''Πολάκεια'' πολιτική. Αναρωτιέμαι εάν ο κ. Κασσελάκης που είναι αμερικανοσπουδαγμένος ασπάζεται τις απόψεις του», απάντησε με νόημα η κα Αγαπηδάκη.
Επιπλέον, η αναπληρώτρια υπουργός, σχολιάζοντας τις αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την διδακτορική διατριβή της είπε: «Εάν ασχολούμουνα με κάθε συκοφαντία, δεν θα έβρισκα τον χρόνο για να κάνω το έργο που προσπαθείτε να αποδημήσετε αναπαράγοντας και εκτοξεύοντας αυτές τις συκοφαντίες».
Καταλήγοντας κατηγόρησε τον κ. Πολάκη ότι η τακτική του είναι μονίμως η ίδια: «όπου βρίσκετε έργο προσπαθείτε να αποδημήσετε το πρόσωπο που το παράγει».
«Δεν πειράζει κύριε Πολάκη συνεχίστε» είπε η κυρία Αγαπηδάκη.

«Κάνατε το τρολ της υπόγας Υπουργό»

«Αυτή η τοποθέτηση της κα Αγαπηδάκη περί πολάκειου ήθους έρχεται σε συνέχεια μιας δημοσίευσης πολλά χρόνια πριν, που λέει τα εξής, “φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιογιό” αυτή εδώ είναι υπουργός υγείας. «Στην πραγματικότητα είναι ένα παραπληροφορημένο μωρουλίνι με μουστάκι που έμαθε ότι το να μην πηγαίνεις στην τουαλέτα σε κάνει αριστερό»...
Δηλαδή αυτό το τρολ της υπόγας της Πειραιώς την κάνατε υπουργό Υγείας»
, αντέτεινε ο κ. Πολάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης